To μήνυμα της πρωτότυπης καμπάνιας του Δήμου Αγλαντζιάς με πρωταγωνιστές τετράποδους δημότες του


September 08, 2023

Ο Δήμος Αγλαντζιάς, με μια πρωτότυπη καμπάνια προτρέπει όλους τους Δημότες του - Ιδιοκτήτες σκύλων να μαζεύουν τις ακαθαρσίες των τετράποδων φίλων τους από τα πεζοδρόμια, τους δρόμους και τα πάρκα, σεβόμενοι το περιβάλλον και τους συνανθρώπους τους.

Με πρωταγωνιστές χαριτωμένους σκύλους, μόνιμους κάτοικους Αγλαντζιάς και με μήνυμα ΤΑ ΜΑΖΕΥΩ…, η καμπάνια του Δήμου στοχεύει να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες, ότι η περισυλλογή των περιττωμάτων των κατοικίδιων από δημόσιους χώρους, αποτελεί πράξη ευσυνειδησίας και ευθύνης απέναντι στο περιβάλλον, το γείτονα μας, τον φίλο, τον ηλικιωμένο, τα παιδιά μας, τα άτομα με αναπηρία, αλλά και για τα ίδια τα ζώα μας.

Με την ποικιλόμορφη δράση που αναλαμβάνει ο Δήμος Αγλαντζιάς, επιδιώκει αλλαγή νοοτροπίας και καλλιέργεια κουλτούρας, αναφορικά με τη σωστή φροντίδα και την καθαριότητά των κατοικίδιων μας, για τα οποία αποκλειστικά υπεύθυνοι είμαστε εμείς! Στη διάρκεια της εκστρατείας, οι δημότες θα ενημερωθούν για την ισχύουσα νομοθεσία και την επιβολή προστίμων, ενώ πινακίδες με στοχευμένα μηνύματα που στέλνουν οι σκύλοι πρωταγωνιστές της καμπάνιας, θα τοποθετηθούν σε διάφορες περιοχές της Αγλαντζιάς.

Παράλληλα στο πλαίσιο των δράσεων θα αυξηθεί ο αριθμός των καλάθων σε δρόμους και κοινόχρηστους χώρους και θα διατίθενται σακούλες περισυλλογής απορριμμάτων σκύλων.

ΤΑ ΜΑΖΕΥΩ λοιπόν… Γιατί πίσω από κάθε ευτυχισμένο και υγιή σκύλο, κρύβεται πάντα ο ενημερωμένος και υπεύθυνος κηδεμόνας του!

Βρείτε πληροφορίες για τις δράσεις της καμπάνιας και στα Social Media του Δήμου Αγλαντζιάς:

Facebook: @aglantzia

Instagram: @dimosaglantzias