Win a trip for 2 to Dubai worth €2500 powered by Κawacom’s

July 05, 2023

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: 05 - 21 Ιουλίου 2023

Νικήτρια Διαγωνισμού: Αδαμαντία Γεωργιάδου

Κέρδισε τις διακοπές σου και ζήσε την απόλυτη luxury εμπειρία στο Dubai!

Η ανεωμενη αλυσίδα καφέ Κawacom’s και ο Mix FM δίνουν την ευκαιρία σε ένα τυχερό/η ακροατή/τρια μαζί με ένα φίλο/η να ταξιδέψουν στο μαγευτικό Dubai, ένα δώρο αξίας €2500.

To πακέτο του διαγωνισμού περιλαμβάνει:

-Αεροπορικά εισιτήρια προς και από το Dubai (Emirates)
-Μεταφορικά από και προς το αεροδρόμιο στο Dubai
-Διαμονή σε ξενοδοχείο 5 αστέρων για 4 βράδια (26 – 30 Οκτωβρίου 2023)

Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό μπες στην σελίδα του Mix FM στο Instagram, κάνε follow @kawacoms_ipanema_espresso_cy και @mixfmcyprus, mention 1 φίλο/η σου που του αρέσουν τα ταξίδια, share το post του διαγωνισμού στα stories σου και απάντησε στα comments την ερώτηση: «Ποια αλυσίδα καφέ άλλαξε την εικόνα της πρόσφαταν και τι μάρκα καφέ προσφέρει;»

Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023.

Όροι και Προϋποθέσεις:


1.Ο διαγωνισμός “The Dubai Experience” έχει διοργανωθεί από την Γ.Μ.Ν. Ραδιοκύμματα ΛΤΔ (Mix FM) και την ομάδα P&TH JUST ROASTED LTD και δικαίωμα συμμετοχής σε αυτόν έχουν όσοι διαμένουν μόνιμα στην Κυπριακή Δημοκρατία και είναι άνω των 18 ετών. Από το Διαγωνισμό εξαιρούνται οι υπάλληλοι των Γ.Μ.Ν. Ραδιοκύμματα ΛΤΔ (Mix FM), P&TH JUST ROASTED LTD, καθώς και οι πρώτου βαθμού συγγενείς αυτών. Ο
νικητής θα πρέπει να παρέχει διεύθυνση διαμονής και τηλέφωνο της Κυπριακής Δημοκρατίας.


2. Η Γ.Μ.Ν. Ραδιοκύμματα ΛΤΔ (Mix FM) φέρει το απόλυτο δικαίωμα τροποποίησης των όρων του Διαγωνισμού χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, σε οποιοδήποτε στάδιο και αν βρίσκεται ο Διαγωνισμός.


3. Ο Διαγωνισμός έχει διάρκεια από την 5η Ιουλίου μέχρι τις 21η Ιουλίου 2023.


4. Οι νικητές θα επιλεγούν μετά από κλήρωση, που θα λάβει χώρα την 21η Ιουνίου 2023. Θα επιλεγεί 1 νικητής στο σύνολο.


5. Τα δώρα του Διαγωνισμού είναι: -Αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα –Ντουμπαι– Λάρνακα με πτήσεις της  Emirates. –Μεταφορικά από και προς το αεροδρόμιο στο Dubai. -Διαμονή για 4 βράδια σε ξενοδοχείο 5 αστέρων για τις ημερομηνίες 26 – 30 Οκτωβρίου 2023. Σε περίπτωση αλλαγής της ημερομηνίας, επιπλέον έξοδα θα καλυφτούν από την πλευρά του νικητή ενώ εξαιρούνται οι αργίες.


6. Οι συμμετέχοντες θα καλούνται να μπουν στη σελίδα του Mix FM Cyprus στο Instagram και ν' ακολουθήσουν τα βήματα που του διαγωνισμού. Κάθε συμμετέχοντας δικαιούται να συμμετάσχει όσες φορές επιθυμεί για να αυξήσεις τις πιθανότητες επιτυχίας του.

7. Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω, μόνο.


8. Με τη συμμετοχή σας στο Διαγωνισμό δίνετε στην Γ.Μ.Ν. Ραδιοκύμματα (Mix FM), στο το δικαίωμα να δημοσιεύσουν το όνομα και τη φωτογραφία σας στην ιστοσελίδα τους, κοινωνικά δίκτυα (Facebook, Twitter κτλ), στα ΜΜΕ και στον Τύπο.


9. Η Γ.Μ.Ν. Ραδιοκύμματα ΛΤΔ (Mix FM) και η P&TH JUST ROASTED LTD δε φέρουν καμία ευθύνη εάν κάποιος από τους νικητές δεν καταφέρει να ταξιδέψει, εάν δεν έχει έγκυρο ταξιδιωτικό έγγραφο, εάν δεν απολαύσει το ταξίδι, εάν χάσει οποιοδήποτε προσωπικό αντικείμενο ή άν υποστεί οποιαδήποτε βλάβη κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.


10. Το δώρο δεν ανταλλάζεται με χρήματα ή οποιοδήποτε άλλο δώρο, όπως και τα χαρακτηριστικά του δώρου δεν μπορούν να αλλαχτούν με κανένα τρόπο.


11. Αποδεχόμενος να λάβει το Δώρο, ο Νικητής επιτρέπει στον Διοργανωτή να δημοσιοποιήσει το όνομα, το πρόσωπο, την ηλικία και την πόλη διαμονής του και μέσα από προωθητικές ενέργειες σε σχέση με τον Διαγωνισμό, διά μέσου των ενεργειών δημοσίων σχέσεων και των μέσων. Αυτή η δραστηριότητα ειδικά περιλαμβάνει τη χρήση της εικόνας του – με τη μορφή φωτογραφίας ή φιλμ ή άλλως. Ο Νικητής περαιτέρω συμφωνεί ότι θα είναι διαθέσιμος για να παρευρίσκεται σε οποιαδήποτε φωτογράφηση και/ή άλλη προωθητική δραστηριότητα σε όλη την Κύπρο, από τον Διοργανωτή για τους σκοπούς του Διαγωνισμού, καθ’ οποιονδήποτε χρόνο για περίοδο 6 μηνών από την Λήξη του Διαγωνισμού.


12. Η δημόσια ανακοίνωση του νικητή θα λάβει χώρα μια φορά. Η Γ.Μ.Ν. Ραδιοκύμματα ΛΤΔ (Mix FM) θα επικοινωνήσει με τον νικητή είτε μέσα από προσωπικό μήνυμα στο Facebook, είτε μέσω τηλεφώνου/ είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αποτυχία από την πλευρά του νικητή να επικοινωνήσει με την Γ.Μ.Ν. Ραδιοκύμματα ΛΤΔ (Mix FM) ή να απαντήσει στα μηνύματα ή και κλήσεις της, στη διάρκεια 3 ημερών από τη λήξη του
διαγωνισμού, ο νικητής αυτόματα στερείται του δικαιώματος παραλαβής του δώρου. Σε αυτή την περίπτωση η κλήρωση θα επαναληφθεί για την ανάδειξη νέου νικητή.


13. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό αποτελεί πλήρη αποδοχή όλων των παρόντων όρων.