Win A Pair Of Tickets To See Billie Eilish in London!

April 15, 2022

Νικήτρια: Έλενα Κκέλη (Πάφος)

Στα 20 της θεωρείται μία από τις πιο δημοφιλής Pop Star του πλανήτη! 

Σε καθηλώνει με τη χαρακτηριστική και αισθαντική φωνή της, καθώς και τη μοναδική σκηνική της παρουσία!

H Cablenet και ο Mix FM, δίνουν την ευκαιρία σε ένα τυχερό ακροατή μαζί μ' ένα φίλο, να ζήσουν από κοντά live (λάϊβ) το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός της χρονιάς!

Billie Eilish12 Ιουνίου 2022 στο The 02 arena, στο Λονδίνο!

Περιλαμβάνονται αεροπορικά, διαμονή και εισιτήρια εισόδου!

Mπες στην σελίδα του Mix FM στο Ιnstagram, κάνε follow @mixfmcyprus και @cablenet_cyprus, tag 1 φίλο και μπες στην κλήρωση!

Cablenet… for a better life!

.

.

.

.

. 

Όροι και Προϋποθέσεις

1.Ο διαγωνισμός έχει διοργανωθεί από την Γ.Μ.Ν. Ραδιοκύμματα ΛΤΔ (Mix FM) και την Cablenet και δικαίωμα συμμετοχής σε αυτόν έχουν όσοι διαμένουν μόνιμα στην Κυπριακή Δημοκρατία. Από το Διαγωνισμό εξαιρούνται οι υπάλληλοι των Γ.Μ.Ν. Ραδιοκύμματα ΛΤΔ (Mix FM), Cablenet, καθώς και οι πρώτου βαθμού συγγενείς αυτών. Ο νικητής θα πρέπει να παρέχει διεύθυνση διαμονής  και τηλέφωνο της Κυπριακής Δημοκρατίας.
2. Η Γ.Μ.Ν. Ραδιοκύμματα ΛΤΔ (Mix FM) φέρει το απόλυτο δικαίωμα τροποποίησης των όρων του Διαγωνισμού χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, σε οποιοδήποτε στάδιο και αν βρίσκεται ο Διαγωνισμός.
3. Ο Διαγωνισμός έχει διάρκεια από την 18η Απριλίου μέχρι την 27η Μάϊου 2022.
4. Οι νικητές θα επιλεγούν μετά από κλήρωση, που θα λάβει χώρα στις 30 Μάϊου 2022. Θα επιλεγεί 1 νικητής στο σύνολο, ο οποίος μπορεί να επιλέξει ένα άτομο, με το οποίο θα μοιραστεί το δώρο του.
5. Τα δώρα του Διαγωνισμού είναι:
- 2 αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής για Λονδίνο.
- Διαμονή για 2 βράδια για 2 άτομα, σε δίκλινο δωμάτιο, σε ξενοδοχείο του Λονδίνου.
- 2 Εισιτήρια για τη συναυλία της Billie Eilish την Κυριακή 12 Ιουνίου στο The O2 Arena.

6. Οι συμμετέχοντες καλούνται να ακολουθήσουν τα βήματα κάτω από το ποστ του διαγωνισμού στη σελίδα του Mix FM στο Instagram. Κάθε συμμετέχοντας δικαιούται να συμμετάσχει όσες φορές επιθυμεί για να αυξήσεις τις πιθανότητες επιτυχίας του.
7. Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω, μόνο.
8. Με τη συμμετοχή σας στο Διαγωνισμό δίνετε στην Γ.Μ.Ν. Ραδιοκύμματα (Mix FM) και στην Cablenet το δικαίωμα να δημοσιεύσουν το όνομα και τη φωτογραφία σας στην ιστοσελίδα τους, κοινωνικά δίκτυα (Facebook, Twitter κτλ), στα ΜΜΕ και  στον Τύπο.
9. Η Γ.Μ.Ν. Ραδιοκύμματα ΛΤΔ (Mix FM) και η Cablenet δε φέρουν καμία ευθύνη εάν κάποιος από τους νικητές δεν καταφέρει να ταξιδέψει, εάν δεν έχει έγκυρο ταξιδιωτικό έγγραφο, εάν δεν απολαύσει το ταξίδι, εάν χάσει οποιοδήποτε προσωπικό αντικείμενο, εάν υποστεί οποιαδήποτε βλάβη κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, ή εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν καταφέρει να εισέλθει στο χώρο της συναυλίας.
10. Το δώρο δεν ανταλλάσεται με χρήματα ή οποιοδήποτε άλλο δώρο, όπως και τα χαρακτηριστικά του δώρου δεν μπορούν να αλλαχτούν με κανένα τρόπο.
11. Αποδεχόμενος να λάβει το Δώρο, ο Νικητής επιτρέπει στον Διοργανωτή να δημοσιοποιήσει το όνομα, το πρόσωπο, την ηλικία και την πόλη διαμονής του και μέσα από προωθητικές ενέργειες σε σχέση με τον Διαγωνισμό, διά μέσου των ενεργειών δημοσίων σχέσεων και των μέσων. Αυτή η δραστηριότητα ειδικά περιλαμβάνει τη χρήση της εικόνας του – με τη μορφή φωτογραφίας ή φιλμ ή άλλως. Ο Νικητής περαιτέρω συμφωνεί ότι θα είναι διαθέσιμος για να παρευρίσκεται σε οποιαδήποτε φωτογράφηση και/ή άλλη προωθητική δραστηριότητα σε όλη την Κύπρο, από τον Διοργανωτή για τους σκοπούς του Διαγωνισμού, καθ’ οιοπονδήποτε χρόνο για περίοδο 6 μηνών από την Λήξη του Διαγωνισμού.
12. Η δημόσια ανακοίνωση του νικητή θα λάβει χώρα μια φορά. Η Γ.Μ.Ν. Ραδιοκύμματα ΛΤΔ (Mix FM) θα επικοινωνήσει με τον νικητή είτε μέσα από προσωπικό μήνυμα στο Facebook, είτε μέσω τηλεφώνου/ είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αποτυχία από την πλευρά του νικητή να επικοινωνήσει με την Γ.Μ.Ν. Ραδιοκύμματα ΛΤΔ (Mix FM) ή να απαντήσει στα μηνύματα ή και κλήσεις της, στη διάρκεια 3 ημερών από τη λήξη του διαγωνισμού, ο νικητής αυτόματα στερείται του δικαιώματος παραλαβής του δώρου. Σε αυτή την περίπτωση η κλήρωση θα επαναληφθεί για την ανάδειξη νέου νικητή.
13. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό αποτελεί πλήρη αποδοχή όλων των παρόντων όρων.
14. Τα μεταφορικά από και προς το αεροδρόμιο αλλά και από και προς το στάδιο δεν συμπεριλαμβάνονται.