The YES/NO Challenge

May 06, 2022

Συντονίσου καθημερινά στο Τhe Mix FM Breakfast Show με την Ιωάννα και τον Πλάτωνα για να μάθεις το σημείο της Κύπρου που θα σε περιμένει η Δήμητρα Σιβρή με τα μετρητά ανά χείρας για να παίξετε το πιο ανατρεπτικό παιχνίδι!

The YES/NO Challenge: Kάθε Τρίτη και Πέμπτη στις 08.15 έχετε την ευκαιρία να παίξετε με τους ασταμάτητους, αξεπέραστους, τους βασιλιάδες του YES/NO Challenge, Ιωάννα και Πλάτων!

H απεσταλμένη του Breakfast Show Δήμητρα Σιβρή θα βρίσκεται σε διάφορα σημεία της Κύπρου και θα καλεί τον κόσμο να λάβει μέρος στο παιχνίδι! Μέσα από κλήρωση, 2 τυχεροί ακροατές οι οποίοι θα κληρωθούν θα λαμβάνουν μέρος στο παιχνίδι με τους Ιωάννα και Πλάτων να τους κάνουν πολλές γρήγορες ερωτήσεις σε διάστημα 1 λεπτού - ο μόνος κανόνας είναι ότι δεν επιτρέπεται να πουν «ναι» ή «όχι»! Ακούγεται εύκολο, αλλά είναι πραγματικά δύσκολο! Αν τα καταφέρεις, κερδίζεις €50 μετρητά στην στιγμή!

Καλή επιτυχία!

.

.

.

.

.

ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:

-Ο/Η κάθε συμμετέχων/ουσα καλείται να βρεθεί στο σημείο που θα ανακοινώσουν οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του The Mix FM Breakfast Show ότι θα βρίσκεται η Δήμητρα Σιβρή με τα μετρητά κατά τις ημέρες Τετάρτη και Παρασκευή.

-Στην περίπτωση που στο σημείο μαζευτούν πάνω από 1 ακροατές τότε θα γίνεται κλήρωση και 2 τυχεροί ακροατές θα λαμβάνουν μέρος στο παιχνίδι.

-Οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί θα βγάζουν στον αέρα μέχρι και 2 τηλεφωνικές γραμμές κατά τη διάρκεια της εκπομπής (08.30 – 08.45). Αν ο πρώτος ακροατής καταφέρει να απαντήσει στις ερωτήσεις που θα του κάνουν οι Ιωάννα και Πλάτων σε διάστημα 1 λεπτού χωρίς να πει ναι και όχι, τότε κερδίζει €50. Στην επόμενη τηλεφωνική θα έχει την ευκαιρία και δεύτερος ακροατής να παίξει.

-Αν κάποιος/α συμμετέχων/ουσα χάσει από τα πρώτα 10’’ τότε αυτόματα δίνεται η ευκαιρία και σε ακόμα 1 άτομο να παίξει στη θέση του.

- Ο/Η κάθε συμμετέχων/ουσα δεν μπορεί να καθυστερεί να απαντήσει στις ερωτήσεις πάνω από 2’’.

-Στην περίπτωση που δεν βρεθεί τυχερός το ποσό δεν μεταφέρεται, παραμένει στα χέρια της Δήμητρας Σιβρή μέχρι το επόμενο παιχνίδι.

-Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ο/η συμμετέχων/ουσα δεν μπορεί να επαναλάβει την ίδια απάντηση πάνω από δύο φορές. Αν το κάνει, τότε αυτόματα ο ήχος του buzzer θα χτυπήσει και ο παίχτης θα χάσει.

-Ο/Οι νικητής/ές του διαγωνισμού θα ανακοινώνονται από τους παραγωγούς της πρωινής ζώνης του σταθμού (6.45 - 10.00 πμ).

-Το χρηματικό έπαθλο δεν ανταλλάζεται με οτιδήποτε άλλο.

-Η παραλαβή του χρηματικού επάθλου από τον νικητή θα γίνεται κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

.

.

.

.

.

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ:

-Ο πιο πάνω διαγωνισμός εχει διοργανωθεί από την Γ.Μ.Ν. Ραδιοκύμματα ΛΤΔ (Mix FM) και δικαίωμα συμμετοχής σε αυτόν έχουν όσοι διαμένουν μόνιμα στην Κυπριακή Δημοκρατία και είναι άνω των 18 ετών. Από το Διαγωνισμό εξαιρούνται οι υπάλληλοι/στελέχη της Γ.Μ.Ν. Ραδιοκύμματα ΛΤΔ (Mix FM), καθώς και οι πρώτου βαθμού συγγενείς αυτών. 

-Η Γ.Μ.Ν. Ραδιοκύμματα ΛΤΔ (Mix FM) φέρει το απόλυτο δικαίωμα τροποποίησης των όρων του Διαγωνισμού χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, σε οποιοδήποτε στάδιο και αν βρίσκεται ο Διαγωνισμός.

-Ο Διαγωνισμός έχει διάρκεια από την 9η Μαΐου 2022 στις 6.45 μέχρι και την Παρασκευή 6η Ιουνίου 2022 στις 9.45.

-Με τη συμμετοχή σας στο Διαγωνισμό δίνετε στην Γ.Μ.Ν. Ραδιοκύμματα (Mix FM) το δικαίωμα να δημοσιεύσει το όνομα, τα στοιχεία που ζητούνται από το διαγωνισμό και τη φωτογραφία σας στην ιστοσελίδα της, κοινωνικά δίκτυα (Facebook, Twitter, Ιnstagram, Tik Tok, κλπ), στα ΜΜΕ και στον Τύπο.

-Αποδεχόμενος να λάβει το χρηματικό έπαθλο, ο Νικητής επιτρέπει στην Γ.Μ.Ν. Ραδιοκύμματα (Mix FM), να δημοσιοποιήσει το όνομα, το πρόσωπο, την ηλικία και την πόλη διαμονής του και μέσα από προωθητικές ενέργειες σε σχέση με τον Διαγωνισμό, διά μέσου των ενεργειών δημοσίων σχέσεων και των μέσων. Αυτή η δραστηριότητα ειδικά περιλαμβάνει τη χρήση της εικόνας του – με τη μορφή φωτογραφίας ή φιλμ ή άλλως. Ο Νικητής περαιτέρω συμφωνεί ότι θα είναι διαθέσιμος για να παρευρίσκεται σε οποιαδήποτε φωτογράφηση και/ή άλλη προωθητική δραστηριότητα σε όλη την Κύπρο, από τον Διοργανωτή για τους σκοπούς του Διαγωνισμού, καθ’ οιονδήποτε χρόνο για περίοδο 6 μηνών από την Λήξη του Διαγωνισμού.

-Ο Σταθμός διατηρεί το δικαίωμα επιβεβαίωσης της εγκυρότητας των συμμετεχόντων και να αποκλείσει οποιονδήποτε δεν ακολουθεί τη διαδικασία συμμετοχής βάσει των προαναφερθέντων όρων και προϋποθέσεων.

-Το χρηματικό ποσό είναι μία προσφορά της ΓΜΝ Ραδιοκύμματα Λτδ.

Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό αποτελεί πλήρη αποδοχή όλων των προαναφερθέντων όρων.