Mix FM's Game Night at Your House with UNO!

November 22, 2021

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: 22 NΟΕΜΒΡΙΟΥ - 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021
WINNER: ΜΑΡΙΑ ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ


Μix Fm’s Game Night at your House with UNO

Υπάρχουν 7 τύπου παικτών που συναντάει κανείς παίζοντας παιχνίδια καρτών: Ο ανταγωνιστικός… ο αρχάριος…. ο διπλωμάτης... ο σπασίκλας....ο ξερόλας .. ο αδικημένος και ο αδιάφορος!

Εμείς στον Mix FM τους έχουμε όλους και τους φέρνουμε ... στο σπίτι σου!

Στον Mix FM μας αρέσει πάντα να βρίσκουμε αφορμές για μικρές αλλά και μεγάλες γιορτές παρέα με τους αγαπημένους μας ακροατές. Φέτος τις γιορτές αποφασίσαμε να μπούμε στο σπίτι σας για να παίξουμε μαζί παιχνίδια! Προμηθευτήκαμε όλες τις εκδόσεις UNO και βρήκαμε την τέλεια ευκαιρία για να βρεθούμε μαζί σας ξανά από κοντά! Χαρίζουμε σ' ένα/μια τυχερό/η ακροατή/τρια και την παρέα του μια βραδιά γεμάτη γέλιο, διασκέδαση και φυσικά πολλά παιχνίδια!

Κέρδισε:

-Παιχνίδια καρτών UNO της εταιρίας mattel. Ο νικητής θα παραλάβει όλες τις εκδόσεις UNO για ατελείωτο παιχνίδι με φίλους.
-Οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Mix FM θα έρθουν σπίτι σου για παιχνίδι!
-Θα παραγγείλουμε μαζί Pizza από Domino's και φυσικά θα απολαύσουμε μαζί την καλύτερη ξένη μουσική.

Διαδικασία συμμετοχής:

-Μπες στη σελίδα του Mix FM στο Instagram 
-Follow @mixfmcyprus και @uno.
-Like το ποστ του διαγωνισμού.
-Tag τον αγαπημένο σου game buddy και μπες στην κλήρωση.

Bonus: Αν θες μοιράσου την συγκεκριμένη δημοσίευση στο προφίλ σου σαν στόρι με το #mixfmgamenightatyourhouse.

Κλήρωση: 1 νικητής θα κληρωθεί στις 3 Δεκεμβρίου 2021

.

.

.

.

.

.

Όροι και Προϋποθέσεις

 1. Ο πιο πάνω διαγωνισμός εχει διοργανωθεί από την Γ.Μ.Ν. Ραδιοκύμματα ΛΤΔ (Mix FM)  και δικαίωμα συμμετοχής σε αυτόν έχουν όσοι διαμένουν μόνιμα στην Κυπριακή Δημοκρατία. Από το Διαγωνισμό εξαιρούνται οι υπάλληλοι των Γ.Μ.Ν. Ραδιοκύμματα ΛΤΔ (Mix FM), και της εταιρίας Hub & Spokeκαθώς και οι πρώτου βαθμού συγγενείς αυτών. Ο νικητής θα πρέπει να παρέχει διεύθυνση διαμονής  και τηλέφωνο της Κυπριακής Δημοκρατίας.
 2. Η Γ.Μ.Ν. Ραδιοκύμματα ΛΤΔ (Mix FM) φέρει το απόλυτο δικαίωμα τροποποίησης των όρων του Διαγωνισμού χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, σε οποιοδήποτε στάδιο και αν βρίσκεται ο Διαγωνισμός.
 3. Ο Διαγωνισμός έχει διάρκεια από την 22η Νοεμβρίου μέχρι την 3η Δεκεμβρίου 2021 στις 23.59.
 4. Ο νικητής θα επιλεχθεί μετά από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου και θα ανακοινωθεί την ίδια μέρα.
 5. Τα δώρα του Διαγωνισμού είναι:
  α) Παιχνίδια καρτών UNO για τον νικητή και την παρέα του - 15 στο σύνολο

  β) Πίτσα από Domino's 
 1. Οι συμμετέχοντες θα καλούνται να κάνουν Tag έναν φίλο τους στα σχόλια κάτω από το σχετικό ποστ στο
  Instagram.Κάθε συμμετέχοντας δικαιούται να συμμετάσχει όσες φορές επιθυμεί για να αυξήσεις τις πιθανότητες επιτυχίας του.
 2. Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω, μόνο.
 3. Με τη συμμετοχή σας στο Διαγωνισμό δίνετε στην Γ.Μ.Ν. Ραδιοκύμματα (Mix FM), στo Hub & Spoke, το δικαίωμα να δημοσιεύσουν το όνομα και τη φωτογραφία σας στην ιστοσελίδα τους, κοινωνικά δίκτυα (Facebook, Twitter κτλ), στα ΜΜΕ και  στον Τύπο.
 4. Η Γ.Μ.Ν. Ραδιοκύμματα ΛΤΔ (Mix FM) και Hub & Spoke, δε φέρουν καμία ευθύνη εάν κάποιος από τους νικητές δεν καταφέρει να παραλάβει το δώρο.
 5. Το δώρο δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή οποιοδήποτε άλλο δώρο, όπως και τα χαρακτηριστικά του δώρου δεν μπορούν να αλλαχτούν με κανένα τρόπο.
 6. Αποδεχόμενος να λάβει το Δώρο, ο Νικητής επιτρέπει στον Διοργανωτή να δημοσιοποιήσει το όνομα, το πρόσωπο, την ηλικία και την πόλη διαμονής του και μέσα από προωθητικές ενέργειες σε σχέση με τον Διαγωνισμό, διά μέσου των ενεργειών δημοσίων σχέσεων και των μέσων. Αυτή η δραστηριότητα ειδικά περιλαμβάνει τη χρήση της εικόνας του – με τη μορφή φωτογραφίας ή φιλμ ή άλλως. Ο Νικητής περαιτέρω συμφωνεί ότι θα είναι διαθέσιμος για να παρευρίσκεται σε οποιαδήποτε φωτογράφηση και/ή άλλη προωθητική δραστηριότητα σε όλη την Κύπρο, από τον Διοργανωτή για τους σκοπούς του Διαγωνισμού, καθ’ οποιονδήποτε χρόνο για περίοδο 6 μηνών από την Λήξη του Διαγωνισμού.
 7. Η δημόσια ανακοίνωση του νικητή θα λάβει χώρα μια φορά. Η Γ.Μ.Ν. Ραδιοκύμματα ΛΤΔ (Mix FM) θα επικοινωνήσει με τον νικητή είτε μέσα από προσωπικό μήνυμα στο Facebook, είτε μέσω τηλεφώνου/ είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αποτυχία από την πλευρά του νικητή να επικοινωνήσει με την Γ.Μ.Ν. Ραδιοκύμματα ΛΤΔ (Mix FM) ή να απαντήσει στα μηνύματα ή και κλήσεις της, στη διάρκεια 7 ημερών από τη λήξη του διαγωνισμού, ο νικητής αυτόματα στερείται του δικαιώματος παραλαβής του δώρου. Σε αυτή την περίπτωση η κλήρωση θα επαναληφθεί για την ανάδειξη νέου νικητή.
 8. Η παράδοση του δώρου θα γίνει σε χρονικό πλαίσιο του 1 μήνα.
 9. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό αποτελεί πλήρη αποδοχή όλων των παρόντων όρων.