Κέρδισε ένα πακέτο βάπτισης αξίας €12.000 από τον Mix FM και το Couples Guide App

January 18, 2024

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: 18 Ιανουαρίου - 29 Φεβρουαρίου 2024

Νικήτρια: Στέλλα Todorova Κουμή

Ο Mix FM και το Couples Guide App ενώνουν δυνάμεις και χαρίζουν σε ένα τυχερό ακροατή ένα πακέτο βάπτισης συνολικής αξίας €12.000.

Το πακέτο περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζονται οι γονείς για να οργανώσουν την βάφτιση των ονείρων τους. Για να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό κάνε FOLLOW τις σελίδες @mixfmcyprus και @couplesguideappcy, tag 1 φίλο/η, share τον διαγωνισμό στα stories σου και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις ένα πακέτο βάπτισης αξίας €12.000!

Συμμετέχουν: Party Guide Event Equipment and More, Lavender Weddings and Events, Lakewood Weddings and Events, Ταβέρνα Μεζεδοπαγίδα, Velvet Events Coordinator, Design by Sakis, StudioDiEventi, Idees Christening Boutique, HairKing, YouStoryBOOTH, Kidsdough, San Remo. Θα κληρωθεί ένα τυχερός την Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024.

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ:

 1. Ο πιο πάνω διαγωνισμός εχει διοργανωθεί από την Γ.Μ.Ν. Ραδιοκύμματα ΛΤΔ (Mix FM) και το Couples Guide CE Ltd και δικαίωμα συμμετοχής σε αυτόν έχουν όσοι διαμένουν μόνιμα στην Κυπριακή Δημοκρατία και είναι άνω των 18 ετών. Από το Διαγωνισμό εξαιρούνται οι υπάλληλοι/στελέχη της Γ.Μ.Ν. Ραδιοκύμματα ΛΤΔ (Mix FM) και του Couples Guide CE Ltd, καθώς και οι πρώτου βαθμού συγγενείς αυτών.
 2. Η Γ.Μ.Ν. Ραδιοκύμματα ΛΤΔ (Mix FM) φέρει το απόλυτο δικαίωμα τροποποίησης των όρων του Διαγωνισμού χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, σε οποιοδήποτε στάδιο και αν βρίσκεται ο Διαγωνισμός.
 3. Ο Διαγωνισμός έχει διάρκεια από την 18η Ιανουαρίου στις 7 το πρωί μέχρι και την Πέμπτη 29η Φεβρουαρίου 2024. 
 4. Με τη συμμετοχή σας στο Διαγωνισμό δίνετε στην Γ.Μ.Ν. Ραδιοκύμματα (Mix FM) και στην Couples Guide CE Ltd το δικαίωμα να δημοσιεύσουν το όνομα, τα στοιχεία που ζητούνται από το διαγωνισμό και τη φωτογραφία σας στην ιστοσελίδα τους, κοινωνικά δίκτυα (Facebook, Twitter, Ιnstagram, Tik Tok, κλπ), στα ΜΜΕ και στον Τύπο. 
 5. Αποδεχόμενος να λάβει το δώρο, ο Νικητής επιτρέπει στην Γ.Μ.Ν. Ραδιοκύμματα (Mix FM) και στην Couples Guide CE Ltd, να δημοσιοποιήσουν το όνομα, το πρόσωπο, την ηλικία και την πόλη διαμονής του και μέσα από προωθητικές ενέργειες σε σχέση με τον Διαγωνισμό, διά μέσου των ενεργειών δημοσίων σχέσεων και των μέσων. Αυτή η δραστηριότητα ειδικά περιλαμβάνει τη χρήση της εικόνας του – με τη μορφή φωτογραφίας ή φιλμ ή άλλως. Ο νικητής περαιτέρω συμφωνεί ότι θα είναι διαθέσιμος για να παρευρίσκεται σε οποιαδήποτε φωτογράφηση και/ή άλλη προωθητική δραστηριότητα σε όλη την Κύπρο, από τον Διοργανωτή για τους σκοπούς του Διαγωνισμού, καθ’ οποιονδήποτε χρόνο για περίοδο 6 μηνών από την Λήξη του Διαγωνισμού. Ο νικητής επίσης συμφωνεί στη δημοσίευση ενός after movie video από την ημέρα της βάπτισης.
 6. Κάθε διαγωνιζόμενος έχει δικαίωμα συμμετοχής όσες φορές επιθυμεί καθ' όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού.
 7. H Γ.Μ.Ν. Ραδιοκύμματα ΛΤΔ (Mix FM) διατηρεί το δικαίωμα επιβεβαίωσης της εγκυρότητας των συμμετεχόντων και να αποκλείσει οποιονδήποτε δεν ακολουθεί τη διαδικασία συμμετοχής βάσει των προαναφερθέντων όρων και προϋποθέσεων. 
 8. Θα κληρωθεί 1 νικητής στο σύνολο ο οποίος θα πρέπει εντός 24 ωρών να παραδώσει στον Mix FM τα προσωπικά του στοιχεία έτσι ώστε να ενημερωθούν οι δωροθέτες για το που θα παραδώσουν το δώρο. 
 9. Η κλήρωση θα γίνει από το Τμήμα Μάρκετινγκ της εταιρείας Γ.Μ.Ν. Ραδιοκύμματα ΛΤΔ (Mix FM)  με τυχαία επιλογή  νικητή μέσω εφαρμογής. 
 10. Το πακέτο περιλαμβάνει: Εξοπλισμό από την εταιρεία Party Guide Equipment and More αξίας μέχρι €2.000. Μία επιλογή από τους 3 χώρους δεξίωσης που συμμετέχουν στον διαγωνισμό (Λευκωσία – Lakewood Weddings and Events αξίας μέχρι €3.000, Λάρνακα – Lavender Weddings and Events αξίας μέχρι €3.000, Λεμεσός – Ταβέρνα Μεζεδοπαγίδα αξίας μέχρι €1.000). Οργάνωση της βάπτισης από την εταιρεία Velvet Events Coordinator αξίας μέχρι €500. Διακόσμηση από την εταιρεία Design by Sakis αξίας μέχρι €1.000. Φωτογράφος από την εταιρεία StudioDiEventi αξίας μέχρι €900. Βαπτιστικά από το κατάστημα Idees Christening Boutique αξίας μέχρι €600. Μαλλιά μητέρας από το κομμωτήριο HairKing αξίας μέχρι €50. Photo Booth από την εταιρεία YouStoryBOOTH αξίας μέχρι €500. Παιδικά δωράκια/μπομπονιέρες από την εταιρεία Kidsdough αξίας μέχρι €150. Τούρτα και κεραστικά από το ζαχαροπλαστείο San Remo αξίας μέχρι €200.
 11. Σε περίπτωση που ο νικητής επιθυμεί κάτι που υπερβαίνει την αξία του δώρου τότε θα πρέπει να πληρώσει την διαφορά. Επίσης, σε περίπτωση που ο νικητής επιθυμεί χαμηλότερης αξίας σε όλα ή κάποιο από τα δώρα του πακέτου τότε δεν υπάρχει επιστροφή του ποσού της διαφοράς.
 12. Το δώρο δεν ανταλλάζεται με χρήματα ή οποιοδήποτε άλλο δώρο, όπως και τα χαρακτηριστικά του δώρου δεν μπορούν να αλλαχτούν με κανένα τρόπο.
 13. Το δώρο δεν μεταβιβάζεται (χαρίζεται, πωλείται ή εκχωρείται) σε οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο με οποιαδήποτε τρόπο από τον νικητή χωρίς γραπτή συγκατάθεση από την Γ.Μ.Ν. Ραδιοκύμματα ΛΤΔ (Mix FM).
 14. Ο Νικητής αναλαμβάνει να συντονίσει τις  κρατήσεις σύμφωνα με την διαθεσιμότητα των δωροθετών με δική του ευθύνη. 
 15. Η εξαργύρωση του δώρου μπορεί να γίνει μέχρι την Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2024. 

Ουσιώδεις όροι:

Η Γ.Μ.Ν. Ραδιοκύμματα ΛΤΔ (Mix FM) διατηρεί το δικαίωμα να αποσύρει τον διαγωνισμό εάν κρίνει ότι πρέπει να το κάνει για λόγους ανωτέρας βίας ή για οποιαδήποτε άλλο λόγω κρίνει ότι πρέπει να το πράξει και καμία  οικονομική η άλλη υποχρέωση ή και αποζημίωση προς οποιονδήποτε συμμετέχοντα ή και τον νικητή δεν την βαρύνει

Η Γ.Μ.Ν. Ραδιοκύμματα ΛΤΔ (Mix FM) διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει το δώρο από τον νικητή εάν αυτός δεν αποδεχτεί τους όρους και της προϋποθέσεις που αναφέρονται ή για οποιαδήποτε άλλο λόγω κρίνει ότι πρέπει να πράξει χωρίς να υποχρεούται να καταβάλει οποιαδήποτε αποζημίωση.

Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος