Κάνε το #cablenetjordandancechallenge και κάνε δικό σου το Jordan 1 Retro High White University!

March 20, 2023

dancechallenge ALERT!

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 12 ΜΑΪΟΥ

Κάνε δικό σου ένα ζευγάρι Jordan 1 Retro High White University Blue-Black!

Η Cablenet και ο Mix FM σου δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσεις 1 συλλεκτικό ζευγάρι Jordan!

Kάνε τώρα το #cablenetjordandancechallenge που θα βρεις στη σελίδα του Mix FM στο Tik Tok, ανέβασε το στο προφίλ σου στο Tik Tok ή στα stories σου σε instagram και tik tok κάνοντας tag @MixfmCyprus, και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις το Jordan 1 Retro High White University!

*Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή μην ξεχάσεις να χρησιμοποιήσεις το #cablenetjordandancechallenge, να κάνεις tag τον Mix FM και Cablenet Cyprus  να χρησιμοποιήσεις την μουσική στην οποία βασίζεται το challenge!

Συμμετοχές γίνονται δεκτές μέχρι τέλος Απριλίου -  Κλήρωση 2 Μαϊου 2023!

#jordan23 #jordansneakers #mixfm #cablenet #foryou #trend #jordansneakers #jordandancechallenge #jordandance #cablenetcyprus #cablenet #cablenetforabetterlife

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ:

1. Ο πιο πάνω διαγωνισμός έχει διοργανωθεί από την Γ.Μ.Ν. Ραδιοκύμματα ΛΤΔ (Mix FM) και την Cablenet και δικαίωμα συμμετοχής σε αυτόν έχουν όσοι διαμένουν μόνιμα στην Κυπριακή Δημοκρατία. Άτομα κάτω των 18 μπορούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό με συναίνεση από γονέα/κηδεμόνα. Από τον Διαγωνισμό εξαιρούνται οι υπάλληλοι/στελέχη της Γ.Μ.Ν. Ραδιοκύμματα ΛΤΔ (Mix FM) και της Cablenet, καθώς και οι πρώτου βαθμού συγγενείς αυτών.  
2. Η Γ.Μ.Ν. Ραδιοκύμματα ΛΤΔ (Mix FM) φέρει το απόλυτο δικαίωμα τροποποίησης των όρων του Διαγωνισμού χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, σε οποιοδήποτε στάδιο και αν βρίσκεται ο Διαγωνισμός.
3. Ο Διαγωνισμός έχει διάρκεια από την 20η Μαρτίου 2023 στις 7.00 το πρωί μέχρι και την Τρίτη 2 Μαϊου μέχρι τις 09.00 το πρωί.
4. Με τη συμμετοχή σας στο Διαγωνισμό δίνετε στην Γ.Μ.Ν. Ραδιοκύμματα (Mix FM) και στην Cablenet το δικαίωμα να δημοσιεύσουν το όνομα, τα στοιχεία που ζητούνται από το διαγωνισμό και τη φωτογραφία σας στην ιστοσελίδα τους, κοινωνικά δίκτυα (Facebook, Twitter, Ιnstagram, Tik Tok, κλπ), στα ΜΜΕ και στον Τύπο.
5. Αποδεχόμενοι να λάβουν το δώρο, οι νικητές επιτρέπουν στην Γ.Μ.Ν. Ραδιοκύμματα (Mix FM) και Cablenet, να δημοσιοποιήσουν το όνομα, το πρόσωπο, την ηλικία και την πόλη διαμονής του και μέσα από προωθητικές ενέργειες σε σχέση με τον Διαγωνισμό, διά μέσου των ενεργειών δημοσίων σχέσεων και των μέσων. Αυτή η δραστηριότητα ειδικά περιλαμβάνει τη χρήση της εικόνας του – με τη μορφή φωτογραφίας ή φιλμ ή άλλως.
6. Κάθε διαγωνιζόμενος έχει δικαίωμα συμμετοχής 1 φορά καθ' όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού. 
7. Ο Σταθμός διατηρεί το δικαίωμα επιβεβαίωσης της εγκυρότητας των συμμετεχόντων και να αποκλείσει οποιονδήποτε δεν ακολουθεί τη διαδικασία συμμετοχής βάσει των προαναφερθέντων όρων και προϋποθέσεων.
8. Το δώρo του διαγωνισμού είναι: Jordan 1 Retro High White University Blue-Black
9. Το δώρο του διαγωνισμού είναι μια προσφορά της Cablenet και δεν ανταλλάσσεται με οτιδήποτε άλλο.

10. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό αποτελεί πλήρη αποδοχή όλων των προαναφερθέντων όρων.