Παίξε στο νέο παιχνίδι του Breakfast Show "ΤΟ ΚΟΥΤΙ" και κέρδισε πλούσια δώρα!

January 10, 2021

ΤO KOYTI, το νέο παιχνίδι του Breakfast Show είναι εδώ και χαρίζει κάθε εβδομάδα πλούσια δώρα!

Καθημερινά, η Ιωάννα και ο Στέλιος περιγράφουν ένα αντικείμενο που βρίσκεται κρυμμένο στο κουτί και εσύ καλείσαι να το βρεις. Μάντεψε σωστά και μπες στην κλήρωση για πλούσια δώρα!

.

.

.

.

.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ:
Καθημερινά η Ιωάννα και ο Στέλιος κρύβουν ένα διαφορετικό αντικείμενο στο κουτί το οποίο θα βρίσκεται στο studio του Mix FM. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής δίνουν 3 στοιχεία στους ακροατές για να τους βοηθήσουν να μαντέψουν ποιο αντικείμενο βρίσκεται κρυμμένο. Οι ακροατές καλούνται να στείλουν μήνυμα στο 3131 με την απάντησή τους για να μπουν στην κλήρωση. Κάθε Παρασκευή, όλες οι σωστές απαντήσεις της εβδομάδας μπαίνουν στην κλήρωση για τα μεγάλα μας δώρα. 
Χρέωση €0.52 + ΦΠΑ ανά μήνυμα

.

.

.

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ:
1. Ο πιο πάνω διαγωνισμός εχει διοργανωθεί από την Γ.Μ.Ν. Ραδιοκύμματα ΛΤΔ (Mix FM) και τα καταστήματα ΣΤΕΦΑΝΗΣ και δικαίωμα συμμετοχής σε αυτόν έχουν όσοι διαμένουν μόνιμα στην Κυπριακή Δημοκρατία και είναι άνω των 18 ετών. Από το Διαγωνισμό εξαιρούνται οι υπάλληλοι/στελέχη της Γ.Μ.Ν. Ραδιοκύμματα ΛΤΔ (Mix FM), καθώς και οι πρώτου βαθμού συγγενείς αυτών. 
2. Η Γ.Μ.Ν. Ραδιοκύμματα ΛΤΔ (Mix FM) φέρει το απόλυτο δικαίωμα τροποποίησης των όρων του Διαγωνισμού χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, σε οποιοδήποτε στάδιο και αν βρίσκεται ο Διαγωνισμός.
3. Ο Διαγωνισμός έχει διάρκεια από την 11η Ιανουαρίου στις 06.00 μέχρι και την 25η Φεβρουαρίου στις 10.00.
4. Με τη συμμετοχή σας στο Διαγωνισμό δίνετε στην Γ.Μ.Ν. Ραδιοκύμματα (Mix FM) και στα καταστήματα ΣΤΕΦΑΝΗΣ το δικαίωμα να δημοσιεύσουν το όνομα, τα στοιχεία που ζητούνται από το διαγωνισμό και τη φωτογραφία σας στην ιστοσελίδα τους, κοινωνικά δίκτυα (Facebook, Twitter, Ιnstagram, Tik Tok, κλπ), στα ΜΜΕ και στον Τύπο.

5. Αποδεχόμενος να λάβει το δώρο, ο Νικητής επιτρέπει στην Γ.Μ.Ν. Ραδιοκύμματα (Mix FM) και στον ΣΤΕΦΑΝΗ, να δημοσιοποιήσουν το όνομα, το πρόσωπο, την ηλικία και την πόλη διαμονής του και μέσα από προωθητικές ενέργειες σε σχέση με τον Διαγωνισμό, διά μέσου των ενεργειών δημοσίων σχέσεων και των μέσων. Αυτή η δραστηριότητα ειδικά περιλαμβάνει τη χρήση της εικόνας του – με τη μορφή φωτογραφίας ή φιλμ ή άλλως. Ο Νικητής περαιτέρω συμφωνεί ότι θα είναι διαθέσιμος για να παρευρίσκεται σε οποιαδήποτε φωτογράφηση και/ή άλλη προωθητική δραστηριότητα σε όλη την Κύπρο, από τον Διοργανωτή για τους σκοπούς του Διαγωνισμού, καθ’ οιοπονδήποτε χρόνο για περίοδο 6 μηνών από την Λήξη του Διαγωνισμού.
6. Κάθε διαγωνιζόμενος έχει δικαίωμα συμμετοχής όσες φορές επιθυμεί καθ' όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού μέχρι να βρει το αντικείμενο που είναι κρυμμένο στο κουτί. 
7. Ο Σταθμός διατηρεί το δικαίωμα επιβεβαίωσης της εγκυρότητας των συμμετεχόντων και να αποκλείσει οποιονδήποτε δεν ακολουθεί τη διαδικασία συμμετοχής βάσει των προαναφερθέντων όρων και προϋποθέσεων.
8. Τα δώρα είναι μια προσφορά των καταστημάτων ΣΤΕΦΑΝΗΣ. Θα κληρωθούν την πρώτη εβδομάδα 2 νικητές στο σύνολο. 
9. Η κλήρωση θα γίνει από το Τμήμα Μάρκετινγκ του σταθμού.