50 διπλές προσκλήσεις για το Loud Music Festival 2024!

June 10, 2024

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024 - 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

Ήρθε η στιγμή… να γίνουμε… LOUD! Το Loud Music Festival θα παρασύρει και πάλι το νησί στους ρυθμούς του, από την Πέμπτη 4 Ιουλίου μέχρι την Κυριακή 7 Ιουλίου, στην ΕΤΚΟ Λεμεσού!

Ο Mix FM δίνει την ευκαιρία σε 50 ακροατές να κερδίσουν διπλές προσκλήσεις για μία από τις τέσσερεις ημέρες του Loud Music Festival!

Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό μπες στο Instagram του Mix FM, κάνε follow τις σελίδες @mixfmcyprus και @loud_music_festival_cy, Like στο post του διαγωνισμού, tag το φίλο σου που θέλεις να πάρεις μαζί σου και άφησε στο comment ποια μέρα θες να πας και μπες στην κλήρωση.

Μην το χάσεις! Γίνε κι εσύ μέρος του Loud Music Festival με τον Mix FM!

Η κλήρωση θα γίνει τη Τρίτη 25 Ιουνίου.

Όροι και Προϋποθέσεις

1.Ο διαγωνισμός έχει διοργανωθεί από την Γ.Μ.Ν. Ραδιοκύμματα ΛΤΔ (Mix FM) και το Loud Music Festival και δικαίωμα συμμετοχής σε αυτόν έχουν όσοι διαμένουν μόνιμα στην Κυπριακή Δημοκρατία. Από το Διαγωνισμό εξαιρούνται οι υπάλληλοι των Γ.Μ.Ν. Ραδιοκύμματα ΛΤΔ (Mix FM), Loud Music Festival, καθώς και οι πρώτου βαθμού συγγενείς αυτών. Ο νικητής θα πρέπει να παρέχει τηλέφωνο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

2. Η Γ.Μ.Ν. Ραδιοκύμματα ΛΤΔ (Mix FM) φέρει το απόλυτο δικαίωμα τροποποίησης των όρων του Διαγωνισμού χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, σε οποιοδήποτε στάδιο και αν βρίσκεται ο Διαγωνισμός.

3. Ο Διαγωνισμός έχει διάρκεια από την 10η Ιουνίου 2024 μέχρι την 23η Ιουνίου 2024.

4. Οι νικητές θα επιλεγούν μετά από κλήρωση, που θα λάβει χώρα στις 25 Ιουνίου 2024. Θα επιλεγούν 50 νικητές στο σύνολο, οι οποίοι μπορούν να επιλέξουν ένα άτομο, με το οποίο θα μοιραστεί το δώρο του.

5. Τα δώρα του Διαγωνισμού είναι: 50 διπλές προσκλήσεις για οποιαδήποτε από τις τέσσερεις ημέρες του Loud Music Festival 2024 που επιθυμούν και μόνο μία φορά.

6. Οι συμμετέχοντες καλούνται να ακολουθήσουν τα βήματα κάτω από το ποστ του διαγωνισμού στη σελίδα του Mix FM στο Instagram. Κάθε συμμετέχοντας δικαιούται να συμμετάσχει όσες φορές επιθυμεί για να αυξήσεις τις πιθανότητες επιτυχίας του.

7. Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω, μόνο.

8. Με τη συμμετοχή σας στο Διαγωνισμό δίνετε στην Γ.Μ.Ν. Ραδιοκύμματα (Mix FM) και το Loud Music Festival το δικαίωμα να δημοσιεύσουν το όνομα και τη φωτογραφία σας στην ιστοσελίδα τους, κοινωνικά δίκτυα (Facebook, Twitter κτλ), στα ΜΜΕ και στον Τύπο.

9. Η Γ.Μ.Ν. Ραδιοκύμματα ΛΤΔ (Mix FM) και το Loud Music Festival δε φέρουν καμία ευθύνη εάν κάποιος από τους νικητές δεν καταφέρει να παρευρεθεί.

10. Το δώρο δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή οποιοδήποτε άλλο δώρο, όπως και τα χαρακτηριστικά του δώρου δεν μπορούν να αλλαχτούν με κανένα τρόπο.

11. Αποδεχόμενος να λάβει το Δώρο, ο Νικητής επιτρέπει στον Διοργανωτή να δημοσιοποιήσει το όνομα, το πρόσωπο, την ηλικία και την πόλη διαμονής του και μέσα από προωθητικές ενέργειες σε σχέση με τον Διαγωνισμό, διά μέσου των ενεργειών δημοσίων σχέσεων και των μέσων. Αυτή η δραστηριότητα ειδικά περιλαμβάνει τη χρήση της εικόνας του – με τη μορφή φωτογραφίας ή φιλμ ή άλλως. Ο Νικητής περαιτέρω συμφωνεί ότι θα είναι διαθέσιμος για να παρευρίσκεται σε οποιαδήποτε φωτογράφηση και/ή άλλη προωθητική δραστηριότητα σε όλη την Κύπρο, από τον Διοργανωτή για τους σκοπούς του Διαγωνισμού, καθ’ οιοπονδήποτε χρόνο για περίοδο 6 μηνών από την Λήξη του Διαγωνισμού.

12. Η δημόσια ανακοίνωση του νικητή θα λάβει χώρα μια φορά. Η Γ.Μ.Ν. Ραδιοκύμματα ΛΤΔ (Mix FM) θα επικοινωνήσει με τον νικητή είτε μέσα από προσωπικό μήνυμα στο Instagram, είτε μέσω τηλεφώνου/ είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αποτυχία από την πλευρά του νικητή να επικοινωνήσει με την Γ.Μ.Ν. Ραδιοκύμματα ΛΤΔ (Mix FM) ή να απαντήσει στα μηνύματα ή και κλήσεις της, στη διάρκεια 3 ημερών από τη λήξη του διαγωνισμού, ο νικητής αυτόματα στερείται του δικαιώματος παραλαβής του δώρου. Σε αυτή την περίπτωση η κλήρωση θα επαναληφθεί για την ανάδειξη νέου νικητή.

13. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό αποτελεί πλήρη αποδοχή όλων των παρόντων όρων.