Το μεγαλύτερο Quarantine Party στην Κύπρο!


May 13, 2020

Μετά την επιτυχία του πρώτου "Quarantine Party" επιστρέφουμε αυτή την βδομάδα με LIVE VIDEO LINK tour!

Είμαστε δίπλα στους φίλους μας που βρίσκονται σε καραντίνα παίζοντας γι’ αυτούς την καλύτερη μουσική. Η επίσκεψη μας στην Αγία Νάπα την προηγούμενη βδομάδα, και συγκεκριμένα στο Tasia Maris Beach Hotel & Spa, ήταν μόνο η αρχή. Το Special Request Show από το ξενοδοχείο καραντίνας, με DJ Englezos στα decks και τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς του Mix FΜ, διασκέδασε όλους τους φίλους μας σε περιορισμό, από τα μπαλκόνια του ξενοδοχείου της καραντίνας.

Κι αυτό το Σαββατοκύρια, είμαστε έτοιμοι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, με περισσότερη μουσική για μια αξέχαστη μουσική εμπειρία, τόσο για τους φίλους μας που βρίσκονται στα ξενοδοχεία της καραντίνας, όσο και για όλους εσάς που μπορείτε να παρακολουθείστε το πάρτι ζωντανά μέσα από τη σελίδα μας στο www.mixfmradio.com.

Πρώτος σταθμός, το ξενοδοχείο Loutsiana στην Αγία Νάπα αυτή την Παρασκευή 15 Μαΐου, από τις 9 το βράδυ με τον μοναδικό Vasilis Englezos στα decks και τις αγαπημένες μας ραδιοφωνικούς παραγωγούς Ιωάννα Λαμπροπούλου και Έλενα Ολυμπίου στο μικρόφωνο για τις δικές σας μουσικές αφιερώσεις.

Το Σάββατο 16 Μαΐου, το Request Show με DJ El Gato και Κάλια Ελευθερίου ταξιδεύει στην όμορφη Λεμεσό και εκπέμπει ζωντανά από το καλοκαιρινό σκηνικό του Columbia Beach. Σκυτάλη παίρνει στις 6 και μισή το απόγευμα το live του Ghetto Funk που διοργανώνει σε συνεργασία με τον Mix FM και το State Night Club. Ένα απίστευτο live από το υψηλότερο σημείο της πρωτεύουσας, από τον 36ο όροφο του 360 Νicosia.  Στις 8 και μισή το βράδυ εκπέμπουμε ζωντανά από το ξενοδοχείο Τsanotel στη Λεμεσό για άλλο ένα ξεχωριστό Quarantine Request Show, παρέα με τους DJs του Mix FM και τις Δήμητρα Σιβρή και Κάλια Ελευθερίου.

Φτιάξε το αγαπημένο σου ποτό και συντονίσου στο μεγαλύτερο διαδικτυακό μουσικό πάρτι του Σαββατοκύριακου!

Watch Αll Shows Live: www.twitch.tv/mixfmcyprus

 Το βίντεο της προηγούμενης βδομάδας ΕΔΩ