Το Closing Act των Wave Pool Party στο WaterWorld Waterpark θα είναι γεμάτο εκπλήξεις!


September 08, 2022

RnB, HipHop, Urban Classics, Old School, καθώς και on stage Live Performances από όλο τον κόσμο, δίνουν εδώ και καιρό μια αλλιώτικη πινελιά στις Κυριακές του βραβευμένου υδροπάρκου. Μη χάσετε το closing performance της Κυριακής που έρχεται! Την Κυριακή, 11.09.2022 live επι σκηνής ο Loski, ο K KOKE, o Light, ο FY και ο ηθικός αυτουργός των επιτυχημένων και βραβευμένων Wave Pool Parties του Waterworld Waterpark Ayia Napa, ο εκπληκτικός A!MS.

Για τους λάτρεις των #luxurious και ευφάνταστων εμπειριών, το WaterWorld Waterpark προσφέρει για τις μέρες των Wave Pool Parties τρεις VIP επιλογές κρατήσεων, με επιπρόσθετες υπηρεσίες και προνόμια. Για εισιτήρια και περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.TheWavePoolParty.com. Dont forget! Με τη γενική είσοδο στο υδροπάρκο, από τις 10:00π.μ., συμπεριλαμβάνονται και τα Wave Pool Parties.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαφορετικές παροχές και τις VIP κρατήσεις, οι οποίες είναι διαθέσιμες κατά την διάρκεια όλης της εβδομάδας, μπορείτε να επισκεφτείτε τα κοινωνικά δίκτυα και την ιστοσελίδα του WaterWorld Waterpark.

Website: www.waterworldwaterpark.com

Facebook: www.facebook.com/WaterWorldWaterPark

Instagram: www.instagram.com/waterparkcyprus