Στο κυπριακό ραδιόφωνο ζουν στιγμές από το 1990 από την AVANT GARDE


March 24, 2020

EΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑVANT GARDE

Το ραδιόφωνο, ως ένα από τα πιο παλιά μέσα επικοινωνίας, αποδεικνύει για ακόμη μία φορά για ποιο λόγο έχει παραμείνει στο προσκήνιο και στην καρδιά του κόσμου.

Είναι το μέσο που μιλάει απευθείας στην καρδιά του ακροατή, δημιουργώντας στενούς δεσμούς με τον κάθε ένα ξεχωριστά. Έχει την ιδιότητα να μας συντροφεύει σε οποιαδήποτε δραστηριότητά μας μέσα στην ημέρα, έτσι ώστε να γίνεται αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Πόσο μάλλον, σε δύσκολες στιγμές, όπου ο κάθε πολίτης ψάχνει να πιαστεί από τη σταθερότητα αυτή και να νιώσει ότι όλα θα πάνε καλά. Αυτό το ρόλο κλήθηκε να παίξει και πάλι το ραδιόφωνο.

Σε μία προσπάθεια να δώσει μία διέξοδος στον «εγκλωβισμένο» στο σπίτι του κόσμο, και ταυτόχρονα θέλοντας να περάσει το μήνυμα και να τονίσει τη σοβαρότητα της καμπάνιας «Μένουμε Σπίτι», το ΜΙΧ FM προσθέτει έναν επιπρόσθετο λόγο στους ακροατές να το πράξουν.

Με αρχή την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020, ο Mix FM προσάρμοσε το πρόγραμμά του, επιστρέφοντας στις παλιές εποχές του ραδιοφώνου, όπου οι ακροατές μπορούσαν να επικοινωνούν με το στούντιο και να κάνουν αφιερώσεις, να στέλνουν τα δικά τους μηνύματά ο ένας στον άλλο, φέρνοντας κοντά τον κόσμο με έναν διαφορετικό τρόπο.

«Αυτή την ενέργεια την συνδυάσαμε με την τελευταία τεχνολογία του ραδιοφώνου, το λεγόμενο visual radio», μας πληροφορούν τα παιδιά του Mix FM.

mix more.jpg (154 KB)

Το στούντιο του Mix FM είναι εξοπλισμένο με ρομποτικές κάμερες και αυτοματισμούς που επιτρέπουν στον ακροατή να ζει την εμπειρία του ραδιοφώνου με έναν νέο τρόπο, που τον κάνει να νιώθει πιο κοντά μας από ποτέ. Αυτό συνδυάζεται με τη δυνατότητα να μπορεί πλέον να βλέπει και τα τραγούδια οπτικοποιημένα. Όλα αυτά μέσω της πλατφόρμας που έχουμε στήσει που προσφέρει τη δυνατότητα να «βλέπουμε» τον Mix FM. [Watch Live on www.mixfmradio.com]

«Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν τεράστια. Ακόμα και πέρα από τις προσδοκίες μας. Τα μηνύματα κατέκλεισαν το στούντιο και ο κόσμος επικοινωνούσε μαζί μας και μεταξύ του περισσότερο από ποτέ. Τα stories που μοιραζόταν ο κόσμος στα social media που τους έδειχναν συντονισμένους στον Mix FM ήταν άνευ προηγουμένου. Και έτσι απλά γίναμε όλοι ένα. Αυτή είναι η δύναμη του ραδιοφώνου σε κρίσιμες στιγμές».