ΠΑΚΕΤΑ ΑΓΑΠΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΑΘΗΑΙΝΙΤΗΣ


December 05, 2019

Έγινε χθες Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στην Νέα Υπεραγορά Αθηαινίτης στο Nicosia Mall η παράδοση 558 Πακέτων αγάπης σε άπορα παιδιά των Δημοτικών Σχολείων της δημαρχούμενη περιοχής της Λευκωσίας.

Η παράδοση έγινε από τον Δήμαρχο Λευκωσίας κ. Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη από μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και τον κ. Στράτο Χατζηχριστοφή γενικό διευθυντή της νέας υπεραγοράς.

Στόχος των πακέτων είναι η κάλυψη των αναγκών των 558 παιδιών και των οικογενειών τους σε τρόφιμα και ψυχαγωγία για την περίοδο των Χριστουγέννων. 

Συγκεκριμένα, το πακέτο αγάπης περιλαμβάνει δωροεπιταγές συνολικής αξίας €22,320 από τις Υπεραγορές «Αθηαινίτης» για προμήθεια τροφίμων και άλλων προϊόντων για το χριστουγεννιάτικο και πρωτοχρονιάτικο τραπέζι, οι οποίες είναι αποτέλεσμα χορηγίας εξ ημισείας του Δήμου Λευκωσίας και των Υπεραγορών. Οι δωροεπιταγές μπορούν να εξαργυρωθούν από τους δικαιούχους μέχρι το τέλος του Δεκέμβρη στο τμήμα τροφίμων των Υπεραγορών «Αθηαινίτης». Επιπλέον, τα παιδιά και οι γονείς τους θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν τη παιδική παράσταση «Και τώρα, τι;»  (Θέατρο Μασκαρίνι) που θα πραγματοποιηθεί στις 15/12/2019 και ώρα 16:00 στο Οίκημα της ΠΕΟ, η οποία είναι μια προσφορά της Κλαδικής Καλλιτεχνών θεάτρου της ΣΗΔΗΚΕΚ – ΠΕΟ.      

Ο Δήμαρχος με την ευκαιρία της εκδήλωσης, ευχαρίστησε θερμά τους εκπροσώπους των Υπεραγορών «Αθηαινίτης» για τα 5 χρόνια συνεργασίας που συμπληρώνονται φέτος για τη συγκεκριμένη δράση, υπογραμμίζοντας ότι σε περιόδους δύσκολων οικονομικών συνθηκών για τις επιχειρήσεις και τον κόσμο γενικότερα, οι Υπεραγορές «Αθηαινίτης» στάθηκε για σειρά ετών αρωγός σε μεγάλο αριθμό οικογενειών του Δήμου Λευκωσίας που είχαν ανάγκη για στήριξη. Επίσης, αναφέρθηκε στην κοινωνική ευαισθησία που χαρακτηρίζει την επιχείρηση αλλά και για την αγαστή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ του Δήμου και των Υπεραγορών Αθηαινίτη