Ο Μix FM παίζει τις δικές σου αφιερωσεις και μας φέρνει όλους πιο κοντά από το STUDENT LIFE


March 25, 2020

EΠΙΜΕΛΕΙΑ STUDENT LIFE

Από την Παρασκευή το βράδυ που ανακοινώθηκαν τα πρώτα μέτρα για τον Covid19, εγώ, εσύ και όλοι μας “κλειστήκαμε” στην ασφάλεια του σπιτιού μας με τον φόβο μην κολλήσουμε εμείς ή κάποιο αγαπημένο μας πρόσωπο από τον νέο ιό.

Έχοντας απορίες τύπου “πότε θα τελειώσει όλο αυτό;” και άγχος για το τι θα γίνει με πανεπιστήμιο, δουλειά κ.ά. υποχρεώσεις που τρέχουν, περνάνε οι τελευταίες μέρες και εσύ νιώθεις άκεφος και άτονος όπως όλοι μας!

Να που όμως γίνονται ευχάριστα πράγματα στο νησί μας και μπορούν να σου φτιάξουν την διάθεση ακόμα κι αν βρίσκεσαι στο σπίτι σου!

Συγκεκριμένα, αναφερόμαστε στο ραδιόφωνο, ένα από τα πιο παλιά μέσα επικοινωνίας, που αποδεικνύει για ακόμη μία φορά για ποιο λόγο έχει παραμείνει στο προσκήνιο και στην καρδιά μας για τόσα πολλά χρόνια!

Είναι το μέσο που μιλάει απευθείας στην καρδιά του ακροατή, και ο Mix FM το αποδικνύει με μια απίθανη πρωτοβουλία!

IMG_6287.jpg (565 KB)

Ο Mix FM σε μία προσπάθεια να μας δώσει μια διέξοδο και ταυτόχρονα να περάσει το μήνυμα και να τονίσει τη σοβαρότητα της καμπάνιας «Μένουμε Σπίτι», πρόσφερε ένα λόγο σε εμάς να το πράξουμε!

Με αρχή την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020, ο Mix FM προσάρμοσε το πρόγραμμά του, επιστρέφοντας στις παλιές εποχές του ραδιοφώνου, όπου οι ακροατές μπορούσαν να επικοινωνούν με το στούντιο και να κάνουν αφιερώσεις, να στέλνουν τα δικά τους μηνύματά ο ένας στον άλλο, φέρνοντας κοντά τον κόσμο με έναν διαφορετικό τρόπο.

Αυτή την ενέργεια την συνδύασαν με την τελευταία τεχνολογία του ραδιοφώνου, που πρώτος ο Mix FM λάνσαρε στην Κύπρο: Το visual radio που σου δίνει την δυνατότητα να βλέπεις τους αγαπημένους σου ραδιοφωνικούς παραγωγούς live αλλά και τα videoclips των τραγουδιών που παίζουν!

IMG_6288.jpg (576 KB)

Όλα αυτά μέσω της πλατφόρμας που έχουν στήσει στον Mix FM και προσφέρει τη δυνατότητα να «βλέπουμε» τον Mix FM. [Watch Live on www.mixfmradio.com]