Ο Ήρωας σου: Το τραγούδι του Hovig για προώθηση της Ανάδοχης Οικογένειας


February 12, 2021

Σε μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή συνεργασία με το μουσικοσυνθέτη και τραγουδιστή Hovig προχώρησε το “Hope For Children” CRC Policy Center, με σκοπό την προώθηση του Προγράμματος Ανάδοχων Οικογενειών που υλοποιείται από τον Οργανισμό.

 

Τη διασκευή του τραγουδιού με τίτλο «Ο Ήρωας σου» (στοίχοι Γρηγόρης και Γιώργος Βαξαβανέλης), αφιέρωσε ο Hovig στον Οργανισμό στο πλαίσιο των προσπαθειών να μεταφέρουμε το μήνυμα της ελπίδας και της αγάπης που πηγάζει από το θεσμό της αναδοχής. Με τη συνεργασία αυτή το Hope For Children και ο Hovig στοχεύουν να ενημερώσουν και να ευαισθητοποιήσουν το κοινό για τη μεγάλη ανάγκη που υπάρχει για την εξεύρεση ανάδοχων οικογενειών ώστε να φιλοξενήσουν κοντά τους παιδιά που απομακρύνονται από τη βιολογική τους οικογένεια και βρίσκονται υπό τη κηδεμονία της Διευθύντριας των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας.

Αναδοχή και ελπίδα πάνε μαζί! Γνώρισε το μεγαλείο της προσφοράς, γίνει και εσύ ανάδοχος γονέας, άσε την καρδιά σου να γεμίσει με μοναδικά συναισθήματα!
Καλούμε το κοινό να υποστηρίξει και να διαδώσει τον πολύτιμο αυτό θεσμό αλλά και να γίνει ο ήρωας των παιδιών που ζητούν την αγάπη και τη φροντίδα, για όσο καιρό χρειαστεί.

Μπορείτε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις του Οργανισμού και το Πρόγραμμα Ανάδοχων Οικογενειών, καλώντας στο 1466 ή μέσω της 24/7 διαδικτυακής πλατφόρμας του Οργανισμού στο www.uncrcpc.org.cy. 

Το Πρόγραμμα Ανάδοχων Οικογενειών, το οποίο αφορά την αξιολόγηση, εκπαίδευση και στήριξη αναδόχων γονιών, υλοποιείται σε Παγκύπρια εμβέλεια από το “Hope For Children” CRC Policy Center σε συνεργασία με τις Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας (ΥΚΕ) και με χρηματοδότηση του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.