Νιώσε το δικό σου Ολυμπιακό παλμό στο Aphrodite Hills Resort


July 09, 2021

Από τις 22 Ιουλίου μέχρι τις 8 Αυγούστου το Aphrodite Hills Resort μετατρέπεται σε αθλητικό χωριό και ξυπνά τα αθλήματα για όλα τα γούστα και τις ικανότητες.

Με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο  να είναι πολύ κοντά, το Aphrodite Hills Resort, μπαίνει δυναμικά στο πνεύμα των αγώνων και καλεί τους επισκέπτες αθλητές και μη, να δοκιμαστούν σε διάφορα αθλήματα ή ακόμα και να απολαύσουν χαλαρά τους Ολυμπιακούς αγώνες σε γιγαντοοθόνη στην καρδιά του Resort, στο υπαίθριο Beer Garden.

Έχουν σχεδιαστεί 3 πακέτα συμμετοχής στο αθλητικό χωριό. Στόχος είναι, οι επισκέπτες να γνωρίσουν αθλήματα που δεν βρίσκουν εύκολα και να βιώσουν την εμπειρία του Aphrodite Hills Resort με όλους τους υπέροχους συνδυασμούς του.  

Στα πακέτα δίνεται η δυνατότητα επιλογής αθλημάτων ανάμεσα σε Γκολφ, Ιππασία, Ποδηλασία, Τένις και Padel Τένις (ο δημοφιλής συνδυασμός σκουός και ρακέτας), ενώ οι κάτοχοι πακέτων επωφελούνται με δωρεάν ποτό και εκπτώσεις στο Spa και τα Εστιατόρια.

Κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, η συμμετοχή στα παράλληλα ομαδικά αθλητικά δρώμενα προσφέρουν επιπλέον διασκέδαση:

•           Πυγμαχία. Η Ακαδημία Πυγμαχίας Metaquotes θα προσφέρει αγωνιστικό θέαμα με αθλητές από Κύπρο και Ρωσία.

•           Κωπηλασία (γνωστό ως indoor rowing. Πρόκειται για virtual κωπηλασία)

•           Τουρνουά Padel Tennis, του νέου παιχνιδιού τένις που όσο περνά ο καιρός γίνεται ιδιαίτερα αγαπητό στους Κύπριους

•           Τρέξιμο. Διαδρομή 5 χιλιομέτρων στα μονοπάτια φύσης του Resort σχεδιασμένη από τον Όμιλο Δρομέων Fun Run cy

•           Ποδόσφαιρο. Τουρνουά Γονείς & Έφηβοι (10-16 ετών), Παιδιά, (6-12 ετών), Walking Football

•           Padel Tennis. Τουρνουά στα μοναδικά Padel γήπεδα του νησιού. 

Με την αγορά κάθε πακέτου ο επισκέπτης αγοράζει ώρες άθλησης τις οποίες μπορεί να εξαργυρώσει οποιαδήποτε μέρα μέχρι το τέλος των Ολυμπιακών αγώνων. Δεν χρειάζεται κάποιος να κάνει όλα τα αθλήματα σε μια μόνο μέρα.

Όλες οι εκδηλώσεις είναι ανοικτές και διαθέσιμες για όλο τον κόσμο. Οι λιλιπούτειοι επισκέπτες θα μπορούν να απασχολούνται με ευκολότερες δράσεις έτσι ώστε οι γονείς να απολαύσουν το θέαμα ή και την άθληση.

Αν και οι Ολυμπιακοί αγώνες ξεκινούν στις 23 Ιουλίου, το Resort θα ξεκινήσει το αθλητικό χωριό στις 22 Ιουλίου με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Πυγμαχίας.

Η είσοδος είναι ανοιχτή για όλους με ή χωρίς πακέτο αθλημάτων. Το θέαμα θα είναι εξίσου εκπληκτικό και η εμπειρία αξέχαστη.

Δείτε τις λεπτομέρειες για τα πακέτα συμμετοχής στο aphroditehills.com

Ταξιδεύουμε στην Κύπρο, όχι από ανάγκη αλλά από επιλογή!

Aphrodite Hills Resort / Επικοινωνία

Έλενα Κωνσταντίνου (Head of Marketing)

[email protected]  

[email protected]

τηλ: 26828000 / 26828086 / 99492779