#ΜένουμεΣπίτι με τον Μix FM από την ομάδα του ΜΥLIFE


March 24, 2020

Επιμέλεια: MyLife Team

To ότι βιώνουμε πρωτόγνωρες στιγμές, δε σημαίνει πως δεν μπορούμε να περάσουμε καλά.

Αναμφίβολα, μας προβληματίζει και ενδεχομένως μάς φοβίζει το άγνωστο, που εμπερικλείεται σε αυτό που βιώνουμε αυτό το διάστημα. Μην μπεις στην παγίδα όμως και να μείνεις κολλημένος μπροστά από μια οθόνη, "βομβαρδίζοντας" τον εαυτό σου με ειδήσεις. Μείνε στο σπίτι για να "σπάσει" η αλυσίδα μετάδοσης του ιού και παράλληλα, άκουσε μουσική και κάνε τον εαυτό σου να περάσει όμορφα.

Το ραδιόφωνο είναι ένα Μέσο που εκπέμπει μια μαγεία. Τουλάχιστον, αυτό υποστηρίζουν όσοι βρίσκονται για χρόνια πίσω από το μικρόφωνο και την κονσόλα. Και αν το σκεφτείς, έχουν δίκαιο. Το ραδιόφωνο ενώνει διαφορετικούς μεταξύ τους ανθρώπους, που την ίδια ώρα, ακούνε το ίδιο τραγούδι. 

dj1.jpeg (366 KB)

“Μιλάνε” δηλαδή στη γλώσσα της μουσικής, που εκ των πραγμάτων, ανεβάζει τη διάθεσή μας. Το ραδιόφωνο μάς συντροφεύει κάθε στιγμή της ημέρας. Στο σπίτι, στο γραφείο, στο αυτοκίνητο. 

Ειδικά αυτό το διάστημα που καλούμαστε όλοι να αυτοπεριοριστούμε στο σπίτι και να περιορίσουμε τις άσκοπες μετακινήσεις, ακόμη και να εργαστούμε από το σπίτι, το ραδιόφωνο για άλλη μια φορά είναι εκεί. Πιστός συμπαραστάτης μας, είναι εκεί ως μια ένδειξη σταθερότητας, να μας κάνει να νιώσουμε ότι όλα θα πάνε καλά. Και θα πάνε! 

Φτάνει να έχουμε ο ένας τον άλλον. Η ακούραστα δημιουργική ομάδα του Mix FM σε μια προσπάθεια να δώσει μια διέξοδο στον κόσμο και συνάμα να περάσει σε όλους το μήνυμα ότι "Μένουμε Σπίτι", επισημαίνοντας τη σοβαρότητα αυτής της καμπάνιας, έδωσε στους ακροατές τον λόγο... στην κυριολεξία. 

Από την περασμένη Παρασκευή, 13 Μαρτίου, προσάρμοσε το πρόγραμμά του αλά old fashion way. Οι ακροατές μπορούν να επικοινωνούν με το στούντιο και να κάνουν αφιερώσεις, να στέλνουν τα δικά τους μηνύματα ο ένας στον άλλο, φέρνοντας κοντά τον κόσμο, μ' έναν διαφορετικό τρόπο.

Βέβαια, επειδή ζούμε στην εποχή της τεχνολογίας, συνδύασαν το παλιό με το σύγχρονο, αξιοποιώντας το visual radio, που πρώτος ο Mix FM άνσαρε στην Κύπρο: Το στούντιο του Mix FM είναι εξοπλισμένο με ρομποτικές κάμερες και αυτοματισμούς που επιτρέπουν στον ακροατή να ζει την εμπειρία του ραδιοφώνου μ' έναν νέο τρόπο, που τον κάνει να νιώθει πιο κοντά τού από ποτέ. Αυτό συνδυάζεται με τη δυνατότητα να μπορεί πλέον να βλέπει και τα τραγούδια οπτικοποιημένα. Όλα αυτά μέσω της πλατφόρμας που έχει στηθεί και προσφέρει τη δυνατότητα να «βλέπουμε» τον Mix FM. Watch Live on www.mixfmradio.com

Το πόσο ανάγκη το είχε ο κόσμος, φάνηκε από την ανταπόκριση, που ήταν τεράστια. Ξεπέρασε ακόμη και τις προσδοκίες της ίδιας της ομάδας τού Mix FM . Τα μηνύματα "κατέκλεισαν" το στούντιο και ο κόσμος επικοινωνούσε μαζί της, αλλά και μεταξύ τους, περισσότερο από ποτέ. Τα stories που μοιραζόταν ο κόσμος στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης που τους έδειχναν συντονισμένους στον Mix FM ήταν άνευ προηγουμένου. Και έτσι απλά γίναμε όλοι ένα. Αυτή είναι η δύναμη του ραδιοφώνου σε κρίσιμες στιγμές.