Κορονοϊός: Ο Mix FM θα συμμετέχει στο πανευρωπαϊκό μήνυμα συμπαράστασης με το τραγούδι «You 'll never walk alone» απέναντι στον Covid-19


March 19, 2020

Έπειτα από πρωτοβουλία του Ολλανδού ραδιοφωνικού παραγωγού, Sander Hoogendoorn θα ακουστεί ταυτόχρονα σε όλη την Ευρώπη το τραγούδι «You 'll never walk alone» για να μεταδώσουμε το μήνυμα ότι είμαστε όλοι ενωμένοι ενάντια σε αυτή τη πανδημία που έχει κλονίσει τον κόσμο και στηρίζοντας όλους αυτούς που δουλεύουν για να εξαλειφθεί αυτός ο ιός.Ναι μεν είναι δύσκολο να συγχρονιστούν όλοι, αλλά το γενικότερο μήνυμα είναι ν' ακουστεί δυνατά και παντού το You 'll never walk alone για να πάρουν δύναμη όλοι απέναντι στον Covid-19.

Ο Sander Hoogendoorn, ραδιοφωνικός παραγωγός από την Ολλανδία είχε την ιδέα και την έκανε γνωστή μέσω της εκπομπής του. «Θέλουμε να στείλουμε με αυτό τον τρόπο δύναμη και στήριξη σε όσους δουλεύουν σκληρά στα νοσοκομεία, σε όλους όσοι νοσούν αλλά και όλους όσοι είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους» δήλωσε ο Xoogendoorn στην Glasgow Live.

Ο Mix Fm θα συμμετέχει και αυτός αύριο Παρασκευή μαζί με δεκάδες σταθμούς της Ευρώπης μεταδίδοντας ταυτόχρονα στις 9.45 το πρωί το τραγούδι ως ένδειξη αλληλεγγύης για όσα συμβαίνουν λόγω του Κορονοϊόυ και ως ένδειξη ευγνωμοσύνης προς όλο το ιατρικό προσωπικό που δουλεύει ακούραστα. Ας στηρίξουμε όλοι μάζι αυτούς που δουλεύουν για να είμαστε εμείς ασφαλείς και υγιείς.

#StayHome