Η Unicars γιόρτασε την παγκόσμια μέρα ηλεκτροκίνησης με μια μοναδική εμπειρία για τους επισκέπτες του Nicosia Mall


September 14, 2022

Η  Unicars παρουσίασε στο κοινό τη μεγαλύτερη και πληρέστερη γκάμα ηλεκτρικών αυτοκινήτων για να γιορτάσει έμπρακτα την Παγκόσμια Ημέρα Ηλεκτροκίνησης, μια σημαντική ημέρα καθώς αποδεικνύεται πως η μετάβαση στην ηλεκτρική κινητικότητα είναι πλέον γεγονός. Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει βήματα αποφασιστικής σημασίας προς την ηλεκτροκίνηση που με γοργούς ρυθμούς αποτελεί το παρόν και το μέλλον της αυτοκίνησης! 

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Ηλεκτροκίνησης,  η Unicars σε συνεργασία με το Nicosia Mall, πραγματοποίησε από τις  9 μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου μια υπαίθρια έκθεση ηλεκτρικών αυτοκινήτων όπου οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου να θαυμάσουν και να γνωρίσουν την πλήρη προϊοντική γκάμα της Unicars, να ενημερωθούν για την ηλεκτροκίνηση και να νιώσουν από κοντά τη δυναμική της ηλεκτρικής κινητικότητας!  

Η Unicars, όπως πάντα πρωτοπόρα και καινοτόμα, αναδεικνύεται ως η κυρίαρχη εταιρεία σε αυτή τη νέα αυτοκινητική πραγματικότητα. Εκπονώντας από νωρίς μία εξειδικευμένη στρατηγική και υλοποιώντας με συνέπεια το πλάνο της, κατόρθωσε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να αναγνωρίζεται ως η πλέον εξειδικευμένη εταιρεία στην ηλεκτροκίνηση. Διαθέτοντας την πληρέστερη γκάμα ηλεκτρικών αυτοκινήτων, αναπτύσσοντας το μεγαλύτερο ιδιωτικό δίκτυο φορτιστών ηλεκτρικών αυτοκινήτων ανά το Παγκύπριο, εκπαιδεύοντας διαρκώς το προσωπικό της, πραγματοποιώντας σεμινάρια σε δημόσιους φορείς και οργανισμούς αλλά και αναβαθμίζοντας τις εγκαταστάσεις της, επιβεβαίωσε στην πράξη τη δέσμευσή της να είναι εκείνη που θα ηγηθεί της μετάβασης στην ηλεκτροκίνηση στην Κύπρο.  

Η μέρα που η ηλεκτροκίνηση θα αλλάξει για πάντα τις μετακινήσεις μας είναι σήμερα.