Η Camila Cabello άφησε τη μαμά της να της κόψει τα μαλλιά. Τα κατάφερε άραγε; (video)


April 23, 2020

Η εμπιστοσύνη σας σ' ένα γονέα να κόψει τα μαλλιά σας μπορεί είτε να πάει πολύ λάθος ή εκπληκτικά καλά. Ευτυχώς, η πρόσφατη εμπειρία της Camila Cabello εμπίπτει στην τελευταία κατηγορία, όταν η μαμά της, η Sinuhe Estrabao, προσπάθησε να κόψει τις αφέλειες της νεαρής τραγουδίστριας στο σπίτι τους στο Μαϊάμι.

Η 23χρονη τραγουδίστρια μας έδειξε τη διαδικασία μέσα από μια σειρά βίντεο που μοιράστηκε στα Instagram Stories της τη Δευτέρα το βράδυ.

Λογικό είναι να προσπαθούμε να βρούμε λύσεις για να γίνει η δουλειά μας εντός σπιτιού κι αυτό είπε να κάνει η Camila Cabello. Η τραγουδίστρια που είναι γνωστή για τα μακριά πλούσια μαλλιά της και φυσικά τις αφέλειες, αποφάσισε ότι είχε έρθει πια η ώρα για μία ανανέωση στο hair look της. Επειδή, όμως, δεν εμπιστευόταν τον εαυτό της, φώναξε τη μαμά της να πιάσει το ψαλίδι.

«Οι αφέλειες είναι πολύ μακριές, δεν μπορώ να βγω έξω, πρέπει να εμπιστευτώ αυτήν τη γυναίκα με τις αφέλειές μου, γιατί δεν μπορώ να εμπιστευτώ τον εαυτό μου».

«Έχω δει πολύ κόσμο να προειδοποιεί να μην το κάνεις. Για να δούμε πώς θα βγει. Τώρα μοιάζω σαν τον Snape».

Η Camila, προειδοποίησε τους θαυμαστές της «να μην το κάνουν αυτό στο σπίτι».

Camila Cabello's Mom Cut Her Bangs at Home | Pictures

Το αποτέλεσμα μάλλον δεν ήταν αυτό που ήθελε, αφού η μαμά της έκοψε τις αφέλειες σε εντελώς ευθεία γραμμή, ενώ εκείνη της έχει περισσότερο σε στιλ «κουρτίνα», πιο κοντές στη μέση, πιο μακριές στο πλάι.

Ευτυχώς το αποτέλεσμα δεν είναι και τόσο κακό για να μείνει για κάποιο διάστημα, μέχρι να βγει από την καραντίνα και να της τα διορθώσουν στο κομμωτήριο.