H McDonald’s™ Κύπρου έλαβε την πιστοποίηση Great Place to Work® για δεύτερη συνεχή χρονιά!


January 17, 2023

Με τον καλύτερο τρόπο αποχαιρέτησε τη χρόνια που μας πέρασε η μεγάλη οικογένεια της McDonald’s Κύπρου, αφού για δεύτερη συνεχή χρονιά έλαβε την πιστοποίηση Great Place to Work® - Certified™.

Διεύθυνση και ανθρώπινο δυναμικό λοιπόν, έχουν ακόμα έναν σπουδαίο λόγο να χαμογελούν και να αισθάνονται υπερήφανοι, καθότι είναι η μοναδική Εταιρεία στον κλάδο της εστίασης της Κύπρου που κατέχει αυτή την τόσο σημαντική διάκριση. Οι άνθρωποί της μίλησαν… αφού τους δόθηκε η ευκαιρία να αξιολογήσουν τις πρακτικές που ακολουθεί η McDonald’s, γύρω από την ανάπτυξη και ευημερία του προσωπικού της, και το αποτέλεσμα είναι κάτι περισσότερο από ευχάριστο! Η συγκεκριμένη επιβράβευση προσδίδει στην Εταιρεία το πλεονέκτημα του εργοδότη επιλογής σε μία ευρέως ανταγωνιστική αγορά και αναγνωρίζει τη διαχρονική προσπάθειά της να επενδύει στους ανθρώπους της, σε βάσεις εμπιστοσύνης και ομαδικού πνεύματος.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Εδώ και 26 χρόνια, από το 1997 όπου άνοιξε το πρώτο εστιατόριό της στις Φοινικούδες, στη Λάρνακα, δεν έπαψε ποτέ να θέτει τον άνθρωπο στην κορυφή των προτεραιοτήτων της. Επομένως, η συγκεκριμένη πιστοποίηση είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, συνεχούς εκπαίδευσης και προσφοράς ίσων ευκαιριών ανέλιξης στο προσωπικό της, αλλά οφείλεται και στο γεγονός ότι μεριμνά πάντοτε για τη διασφάλιση ενός υγιούς, ασφαλούς και φιλικού περιβάλλοντος εργασίας. Ούτε ο covid, ούτε η μετά-covid εποχή δεν άφησε κανένα άνθρωπο της McDonald’s χωρίς θέση εργασίας και αυτό από μόνο του… λέει πολλά! Εκ μέρους της McDonald’s, o HR Manager της Εταιρείας, κ. Βασίλης Γιαννάκη, δήλωσε ότι: «Η πιστοποίηση ‘Great Place to Work’ δεν είναι απλώς μία τιμητική διάκριση που αναγνωρίζει την ισχυρή ανθρωποκεντρική κουλτούρα της McDonald’s.

Είναι, συνάμα, και ακόμα μία μεγάλη επιτυχία, μία σημαντική επιβράβευση, αλλά και μία εποικοδομητική ανατροφοδότηση από το προσωπικό μίας Εταιρείας που κατέχει ηγετικό ρόλο στον κλάδο της εστίασης. Χαιρόμαστε και είμαστε υπερήφανοι που εμπνέουμε διαρκώς νέους ανθρώπους να εντάσσονται, να παραμένουν και να αναπτύσσονται καθημερινά σε κάθε εστιατόριο McDonald’s, σε όλη την Κύπρο».

Για περισσότερες πληροφορίες, ακολουθήστε τις επίσημες σελίδες των εστιατορίων McDonald’s στο Facebook (McDonald’s) και στο Instagram (@McDonalds_Cyprus).