Grand Opening και διήμερο πάρτι στο 23 ο εστιατόριο της McDonald’s™ Κύπρου στη Λακατάμια!


November 23, 2022

Grand Opening και διήμερο πάρτι στο 23 ο εστιατόριο της McDonald’s™ Κύπρου στη Λακατάμια!

Το 23 ο εστιατόριο McDonald’s! Αυτό έλειπε από τον Δήμο Λακατάμιας στη Λευκωσία, αφού εδώ και λίγες μέρες μικροί και μεγάλοι άρχισαν να απολαμβάνουν τις αγαπημένες τους γεύσεις από το νέο, μοντέρνο εστιατόριο της McDonald’s! Στην πολυσύχναστη λεωφόρο Αγίου Γεωργίου στη Λακατάμια λοιπόν, το νέο εστιατόριο άνοιξε τις πόρτες του για τους λάτρεις του ακαταμάχητου μενού του, ενώ το Σάββατο 19 Νοεμβρίου τελέστηκαν τα εγκαίνιά του από τον Αντιδήμαρχο Λακατάμιας, κ. Πρόδρομο Τσουλούπα.

Εκπρόσωποι των ΜΜΕ, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και επισκέπτες απόλαυσαν ένα διήμερο πάρτι με μουσική, δραστηριότητες για παιδιά, διαγωνισμούς και δώρα! Για ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο, οικογένειες και παρέες είχαν την ευκαιρία να δουν -σ’ ένα απόλυτα εορταστικό κλίμα- τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ολοκαίνουργιου εστιατορίου, το οποίο προσφέρει υπηρεσίες Drive-Thru, Dine-in, καθώς και ένα σύγχρονο McCafé®. Επίσης, μεγάλη απήχηση έχει και η εφαρμογή McDonald’s Cyprus.

Ο κόσμος μπορεί να την κατεβάσει δωρεάν στο κινητό του, για να απολαμβάνει καθημερινά νέες και αποκλειστικές προσφορές, εύκολο τρόπο εξαργύρωσής τους και δώρα μέσα από διασκεδαστικούς διαγωνισμούς. Την ίδια στιγμή, η υπηρεσία παραγγελίας Mobile Order &Pay (MOP) δίνει τη δυνατότητα προ- παραγγελίας και πληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας, καθώς και την επιλογή του τρόπου παραλαβής, εύκολα και γρήγορα, είτε από Drive-Thru είτε από Front Counter, είτε από Τable Service. Οι εκπλήξεις ήταν πολλές, αλλά ανάμεσα στα στοιχεία που κίνησαν ιδιαίτερα την προσοχή του κοινού ήταν και οι wireless φορτιστές κινητών που βρίσκονται ενσωματωμένοι σε αρκετά τραπέζια!

Πρόκειται για το πρώτο εστιατόριο McDonald’s στην Κύπρο που προσφέρει αυτή τη λειτουργική λύση στους επισκέπτες του και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η Εταιρεία επενδύει διαχρονικά στην αναβάθμιση εμπειρίας του καταναλωτή. Όσο για τα υπόλοιπα highlights των εγκαινίων και του μεγάλου πάρτι; Δεν έλειπαν τα live links που ανέβαζαν τους ρυθμούς, ενώ την παράσταση έκλεψαν οι τραγουδιστές Λούκας Γιώρκας και FY. Οι δημοφιλείς καλλιτέχνες διασκέδασαν τον κόσμο που δεν σταματούσε να βγάζει φωτογραφίες μέσα και έξω από το εντυπωσιακό εστιατόριο McDonald’s στη Λακατάμια.

Μόλις ολοκληρώθηκε η τελετή εγκαινίων, η κα Έλενα Ανδρέου, Deputy Managing Director της McDonald’s Κύπρου, δήλωσε ότι: «Κάθε φορά που εγκαινιάζουμε ένα νέο εστιατόριο McDonald’s χαιρόμαστε διπλά: πρώτον, γιατί προσφέρουμε νέες θέσεις εργασίας με προοπτικές γρήγορης ανέλιξης και εξέλιξης -σε επαγγελματικό επίπεδο- και δεύτερον, επειδή παραμένουμε πιστοί στην επενδυτική στρατηγική μας, προσθέτοντας νέα εστιατόρια στην αλυσίδα μας. Σας προσκαλώ όλους να επισκεφθείτε το νέο, 23 ο εστιατόριο McDonald’s, το οποίο έχει ήδη ανοίξει τις πόρτες του στη Λακατάμια».

Για περισσότερες πληροφορίες, ακολουθήστε τις επίσημες σελίδες των εστιατορίων McDonald’s στα Social Media (Facebook: McDonald’s & Instagram: @McDonalds_Cyprus)