5 διαφορετικά είδη γυμναστικής που μπορείς να κάνεις στο σπίτι!


March 30, 2020

Αυτές τις ημέρες μένουμε σπίτι, σε πολλούς ακούγεται δύσκολο, αλλά προέχει η δημόσια υγεία. Πώς να περάσουμε όμως το χρόνο μας;

Μα με γυμναστική φυσικά!

Η γυμναστική στο σπίτι είναι μια πολύ καλή ιδέα για να γεμίσει κάποιος το χρόνο του αυτή την περίοδο δημιουργικά και εποικοδομητικά. Το καλό με τη γυμναστική στο σπίτι είναι ότι δεν χρειάζεται να έχεις εξοπλισμό για να κάνεις ασκήσεις, αρκεί να χρησιμοποιήσεις έξυπνα το βάρος του σωματός σου. Ό,τι είδος γυμναστικής και να σου αρέσει εμείς σου προτείνουμε διάφορους instructors για γυμναστική στο σπίτι για να βρεις τον κατάλληλο για σένα.

YOGA

Αν η yoga αποτελεί μέρος της καθημερινότητας σου, ή αν σκέφτεσαι να γνωρίσεις αυτό το είδος γυμναστικής τελετουργίας βρίσκεσαι στο σωστό μέρος. Οι πρακτικές και οι στόχοι της Γιόγκα είναι βαθύτεροι, αναπτύσσοντας ένα σύστημα για εσωτερική εξερεύνηση και προσωπική ανάπτυξη. Σου προτείνουμε δύο yoga instructors που θα σου μεταφέρουν όλη τη φιλοσοφία της yoga την εξισορρόπηση και την εναρμόνιση του σώματος, του μυαλού, του συναισθήματος και της ψυχής.. Η fitness vlogger Adriene και ή Κρυσταλλία Ποταμιανού από το Homefitness.gr θα σε καθοδηγήσουν βήμα βήμα με τα βίντεο τους στην πλατφόρμα του youtube. Tο μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα mat και ξεκίνα να «χτίζεις» τη δική σου πρακτική ακολουθώντας τα βήματα τους.

ZUMBA

Την δεκαετία του '80 ήταν το αερόμπικ. Ακολούθησε το step, η yoga, το pilates και πολλά άλλα. Η zumba αποτελεί την τελευταία μόδα στη γυμναστική, έχοντας κερδίσει τις καρδιές και τα σώματα εκατομμύρια ανθρώπων ανά τον κόσμο. Αν νομίζεις πως η zumba είναι απλά χορός κάνεις λάθος, στις χορογραφίες ενσωματώνονται στοιχεία από: χιπ χοπ, σάμπα, σάλσα, μάμπο, πολεμικές τέχνες, λάτιν ακόμα, χορό της κοιλιάς, Bollywood αλλά πάνω από όλα τεχνικές ασκήσεις γυμναστικής.

HOME BOXING WORKOUT

Ξεκίνα τώρα μαθήματα boxing! Το Βoxing Workout γυμνάζει ολόκληρο το σώμα, λειτουργεί ως μηχανισμός αυτοάμυνας, βελτιώνει την στάση του σώματος, ανακουφίζει το στρες και βοηθά στην απώλεια βάρους. Αν νομίζεις πώς είναι δύσκολο, κάνεις λάθος το μόνο που χρειάζεσαι είναι να ακολουθήσεις τα μαθήματα και τις συμβουλές του NateBowerFitness.

FULL BODY WORKOUT

Μία προπόνηση που γυμνάζει όλο το σώμα! Προσπαθήστε να εκτελείτε την προπόνηση αυτή τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα. Ακολουθώντας τις συμβουλές μας και θα αρχίσετε να βλέπετε βελτίωση στο σώμα σας! Σας προτείνουμε τρεις διαφορετικούς instructors.

Pilates

Με το Pilates το σώμα μεταμορφώνεται και αποκτά μια υγιή και αρμονική σιλουέτα. H μέθοδος Pilates επικεντρώνεται στη συμμετρική στάση του σώματος, στον έλεγχο της αναπνοής, στην ενδυνάμωση των κοιλιακών, στη σταθεροποίηση της σπονδυλικής στήλης, της λεκάνης και της ωμοπλάτης. Επικεντρώνεται επίσης στην ευλυγισία των μυών , στην κινητικότητα των αρθρώσεων και στην ενδυνάμωση μέσω του ολικού εύρους κίνησης.