Win ΤWO tickets to Florence and The Machine concert live at the Acropolis Herodion Theatre Athens!

November 14, 2019

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: 13/7/2019 - 3/8/2019
ΝΙΚΗΤΡΙΑ: EΛΕΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

'Eνα συγκρότημα που με τον χαρακτηριστικό ήχο του έχει κερδίσει αμέτρητες θετικές κριτικές.

Μία τραγουδίστρια που σε καθηλώνει με την γνήσια και καθαρή φωνή της καθώς και τη μοναδική της θεατρική σκηνική παρουσία.

Ένα ιστορικό venue το οποίο επέλεξε προσωπικά η ίδια η τραγουδίστρια.

Μία συναυλία που έγινε sold out… σε λιγότερο από 60 λεπτά!

Florence And The Machine live στο Ηρώδειο στις 19 Σεπτεμβρίου!

O Mix FM κατάφερε να εξασφαλίσει εισιτήρια για αυτή τη μοναδική συναυλία και σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις το πακέτο για 2 που περιλαμβάνει αεροπορικά, διαμονή και είσοδο στην συναυλία των Florence And The Machine.

Δήλωσε τώρα συμμετοχή στέλνοντας SMS στο 3131 με την ένδειξη FLORENCE, ονοματεπώνυμο, πόλη και ηλικία. (χρέωση €0.52 σεντ + ΦΠΑ)

*Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή, 2 Αυγούστου.

.

.

.

.

.

Όροι και Προϋποθέσεις

1. Ο διαγωνισμός “Florence and the Machine” έχει διοργανωθεί από την Γ.Μ.Ν. Ραδιοκύμματα ΛΤΔ (Mix FM) και δικαίωμα συμμετοχής σε αυτόν έχουν όσοι διαμένουν μόνιμα στην Κυπριακή Δημοκρατία. Από το Διαγωνισμό εξαιρούνται οι υπάλληλοι των Γ.Μ.Ν. Ραδιοκύμματα ΛΤΔ (Mix FM), Orthodoxou Travel, καθώς και οι πρώτου βαθμού συγγενείς αυτών. Ο νικητής θα πρέπει να παρέχει διεύθυνση διαμονής  και τηλέφωνο της Κυπριακής Δημοκρατίας.
2. Η Γ.Μ.Ν. Ραδιοκύμματα ΛΤΔ (Mix FM) φέρει το απόλυτο δικαίωμα τροποποίησης των όρων του Διαγωνισμού χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, σε οποιοδήποτε στάδιο και αν βρίσκεται ο Διαγωνισμός.
3. Ο Διαγωνισμός έχει διάρκεια από την 13η Ioυλίου μέχρι τις 2 Αυγούστου 2019.
4. Οι νικητές θα επιλεγούν μετά από κλήρωση, που θα λάβει χώρα στις 2 Αυγούστου 2019. Θα επιλεγεί 1 νικητής στο σύνολο, ο οποίος μπορεί να επιλέξει ένα άτομο, με το οποίο θα μοιραστεί το δώρο του.
5. Τα δώρα του Διαγωνισμού είναι:
-          2 αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής (Λάρνακα-Αθήνα και Αθήνα-Λάρνακα), με την αερογραμμή Blue Air.
-          Διαμονή για 2 βράδια για 2 άτομα, σε δίκλινο δωμάτιο, σε ξενοδοχείο της Αθήνας.
-          2 Εισιτήρια για τη συναυλία των Florence and The Machine στο Ηρώδειο στις 19 Σεπτεμβρίου.

6.Οι συμμετέχοντες θα καλούνται να στείλουν SMS στο 6633 με την ένδειξη “FLORENCE AND THE MACHINE", ονοματεπώνυμο, πόλη και ηλικία.
Κάθε SMS κοστίζει €2,03 + ΦΠΑ. Κάθε συμμετέχοντας δικαιούται να συμμετάσχει όσες φορές επιθυμεί για να αυξήσεις τις πιθανότητες επιτυχίας του.
7. Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω, μόνο.
8. Με τη συμμετοχή σας στο Διαγωνισμό δίνετε στην Γ.Μ.Ν. Ραδιοκύμματα (Mix FM) και στην Orthodoxou Travel το δικαίωμα να δημοσιεύσουν το όνομα και τη φωτογραφία σας στην ιστοσελίδα τους, κοινωνικά δίκτυα (Facebook, Twitter κτλ), στα ΜΜΕ και  στον Τύπο.
9. Η Γ.Μ.Ν. Ραδιοκύμματα ΛΤΔ (Mix FM) και η Orthodoxou Travel δε φέρουν καμία ευθύνη εάν κάποιος από τους νικητές δεν καταφέρει να ταξιδέψει, εάν δεν έχει έγκυρο ταξιδιωτικό έγγραφο, εάν δεν απολαύσει το ταξίδι, εάν χάσει οποιοδήποτε προσωπικό αντικείμενο, εάν υποστεί οποιαδήποτε βλάβη κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, ή εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν καταφέρει να εισέλθει στο χώρο της συναυλίας.
10. Το δώρο δεν ανταλλάσεται με χρήματα ή οποιοδήποτε άλλο δώρο, όπως και τα χαρακτηριστικά του δώρου δεν μπορούν να αλλαχτούν με κανένα τρόπο.
11. Αποδεχόμενος να λάβει το Δώρο, ο Νικητής επιτρέπει στον Διοργανωτή να δημοσιοποιήσει το όνομα, το πρόσωπο, την ηλικία και την πόλη διαμονής του και μέσα από προωθητικές ενέργειες σε σχέση με τον Διαγωνισμό, διά μέσου των ενεργειών δημοσίων σχέσεων και των μέσων. Αυτή η δραστηριότητα ειδικά περιλαμβάνει τη χρήση της εικόνας του – με τη μορφή φωτογραφίας ή φιλμ ή άλλως. Ο Νικητής περαιτέρω συμφωνεί ότι θα είναι διαθέσιμος για να παρευρίσκεται σε οποιαδήποτε φωτογράφηση και/ή άλλη προωθητική δραστηριότητα σε όλη την Κύπρο, από τον Διοργανωτή για τους σκοπούς του Διαγωνισμού, καθ’ οιοπονδήποτε χρόνο για περίοδο 6 μηνών από την Λήξη του Διαγωνισμού.
12. Η δημόσια ανακοίνωση του νικητή θα λάβει χώρα μια φορά. Η Γ.Μ.Ν. Ραδιοκύμματα ΛΤΔ (Mix FM) θα επικοινωνήσει με τον νικητή είτε μέσα από προσωπικό μήνυμα στο Facebook, είτε μέσω τηλεφώνου/ είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αποτυχία από την πλευρά του νικητή να επικοινωνήσει με την Γ.Μ.Ν. Ραδιοκύμματα ΛΤΔ (Mix FM) ή να απαντήσει στα μηνύματα ή και κλήσεις της, στη διάρκεια 3 ημερών από τη λήξη του διαγωνισμού, ο νικητής αυτόματα στερείται του δικαιώματος παραλαβής του δώρου. Σε αυτή την περίπτωση η κλήρωση θα επαναληφθεί για την ανάδειξη νέου νικητή.
13. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό αποτελεί πλήρη αποδοχή όλων των παρόντων όρων.
14. Τα μεταφορικά από και προς το αεροδρόμιο αλλά και από και προς το στάδιο δεν συμπεριλαμβάνονται.