Win iPhone 11 Pro Max and iPhone 11

October 01, 2019

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: 27/9/2019 - 11/10/2019
ΝΙΚΗΤΕΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ ΜΕΘΟΔΙΟΥ

O Mix FM και το iRepairIt4U xαρίζουν σε 2 υπερτυχερούς ακροταές τα νέα περιζήτητα μοντέλα της Apple iPhone 11 Pro Max και iPhone 11!

Διαδικασία συμμετοχής:

Τρόπος Α: Tag έναν φίλο σου στα σχόλια κάτω από το σχετικό ποστ στο Facebook ή Instagram.

Τρόπος Β:  SMS στο 3131 με την ένδειξη iPhone, ονοματεπώνυμο, πόλη και ηλικία. *Χρέωση 52 σεντ + ΦΠΑ.

Κλήρωση: 1 νικητής θα κληρωθεί στις 14 Οκτωβρίου 2019

.

.

.

.

.

.

Όροι και Προϋποθέσεις:

1. Ο πιο πάνω διαγωνισμός εχει διοργανωθεί από την Γ.Μ.Ν. Ραδιοκύμματα ΛΤΔ (Mix FM)  και δικαίωμα συμμετοχής σε αυτόν έχουν όσοι διαμένουν μόνιμα στην Κυπριακή Δημοκρατία. Από το Διαγωνισμό εξαιρούνται οι υπάλληλοι των Γ.Μ.Ν. Ραδιοκύμματα ΛΤΔ (Mix FM), iRepairIt4U καθώς και οι πρώτου βαθμού συγγενείς αυτών. Ο νικητής θα πρέπει να παρέχει διεύθυνση διαμονής  και τηλέφωνο της Κυπριακής Δημοκρατίας.
2. Η Γ.Μ.Ν. Ραδιοκύμματα ΛΤΔ (Mix FM) φέρει το απόλυτο δικαίωμα τροποποίησης των όρων του Διαγωνισμού χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, σε οποιοδήποτε στάδιο και αν βρίσκεται ο Διαγωνισμός.
3. Ο Διαγωνισμός έχει διάρκεια από την 27η  Σεπτεμβρίου στις 7.00 μέχρι την 13η  Οκτωβρίου 2019 στις 23.59.
4. Οι νικητές θα επιλεγούν μετά από κλήρωση, που θα λάβει χώρα τη 14η Οκτωβρίου.  Θα επιλεγούν 2 νικητές στο σύνολο.
5. Τα δώρα του Διαγωνισμού είναι:
α) iPhone 11 
β) iPhone 11 Pro Max
6.Οι συμμετέχοντες θα καλούνται να στείλουν SMS στο 3131 με την ένδειξη “iPhone“ ή Tag έναν φίλο τους στα σχόλια κάτω από το σχετικό ποστ στο Facebook ή Instagram.
Κάθε συμμετέχοντας δικαιούται να συμμετάσχει όσες φορές επιθυμεί για να αυξήσεις τις πιθανότητες επιτυχίας του. Κάθε SMS κοστίζει €0,52 + ΦΠΑ
7. Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω, μόνο.
8. Με τη συμμετοχή σας στο Διαγωνισμό δίνετε στην Γ.Μ.Ν. Ραδιοκύμματα (Mix FM), στην iRepairIt4U το δικαίωμα να δημοσιεύσουν το όνομα και τη φωτογραφία σας στην ιστοσελίδα τους, κοινωνικά δίκτυα (Facebook, Twitter κτλ), στα ΜΜΕ και  στον Τύπο.
9. Η Γ.Μ.Ν. Ραδιοκύμματα ΛΤΔ (Mix FM) και iRepairIt4U, δε φέρουν καμία ευθύνη εάν κάποιος από τους νικητές δεν καταφέρει να παραλάβει το δώρο.
10. Το δώρο δεν ανταλλάσεται με χρήματα ή οποιοδήποτε άλλο δώρο, όπως και τα χαρακτηριστικά του δώρου δεν μπορούν να αλλαχτούν με κανένα τρόπο.
11. Αποδεχόμενος να λάβει το Δώρο, ο Νικητής επιτρέπει στον Διοργανωτή να δημοσιοποιήσει το όνομα, το πρόσωπο, την ηλικία και την πόλη διαμονής του και μέσα από προωθητικές ενέργειες σε σχέση με τον Διαγωνισμό, διά μέσου των ενεργειών δημοσίων σχέσεων και των μέσων. Αυτή η δραστηριότητα ειδικά περιλαμβάνει τη χρήση της εικόνας του – με τη μορφή φωτογραφίας ή φιλμ ή άλλως. Ο Νικητής περαιτέρω συμφωνεί ότι θα είναι διαθέσιμος για να παρευρίσκεται σε οποιαδήποτε φωτογράφηση και/ή άλλη προωθητική δραστηριότητα σε όλη την Κύπρο, από τον Διοργανωτή για τους σκοπούς του Διαγωνισμού, καθ’ οιοπονδήποτε χρόνο για περίοδο 6 μηνών από την Λήξη του Διαγωνισμού.
12. Η δημόσια ανακοίνωση του νικητή θα λάβει χώρα μια φορά. Η Γ.Μ.Ν. Ραδιοκύμματα ΛΤΔ (Mix FM) θα επικοινωνήσει με τον νικητή είτε μέσα από προσωπικό μήνυμα στο Facebook, είτε μέσω τηλεφώνου/ είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αποτυχία από την πλευρά του νικητή να επικοινωνήσει με την Γ.Μ.Ν. Ραδιοκύμματα ΛΤΔ (Mix FM) ή να απαντήσει στα μηνύματα ή και κλήσεις της, στη διάρκεια 3 ημερών από τη λήξη του διαγωνισμού, ο νικητής αυτόματα στερείται του δικαιώματος παραλαβής του δώρου. Σε αυτή την περίπτωση η κλήρωση θα επαναληφθεί για την ανάδειξη νέου νικητή.
13. Η παράδοση του δώρου θα γίνει σε χρονικό πλαίσιο των 2 μηνών.
14. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό αποτελεί πλήρη αποδοχή όλων των παρόντων όρων

Τerms and conditions
1. The competition is operated by Mix FM & iRepairIt4U and promoted by Mix FM. Employees or associates of these companies, or members of their immediate family, are not eligible to participate in this promotion.
2. By participating in this promotion the nominee agrees to be bound by these terms and conditions.
METHOD OF ENTRY
3.To enter this competition, you (the 'nominee') must send an sms on 3131 and write iPhone, your full name, your age and place of residence or tag a friend on the relevant facebook or instagram post.
4. The nomination period will run from midnight on 27th September 2019 until 23.59 pm on 13th October 2019. Nominations receiver after midnight will not be accepted and not be considered valid nominations for the promotion.
5. In submitting nominations, nominees agree to their name and the information they provide, except their phone number, to being published and broadcast on the radio, as well as being used in any promotional or publicity material for the competition or its organizers in any form, on any media, throughout the world in perpetuity. All right of use, copy, broadcast, distribution or publication of the information provided by the nominator will be held by the competition organizers.
ELIGIBILITY
6. The nominees must live in Cyprus
7. All nominees must be aged 18 or over as at 27-9-2019
8. The competition organizers` decision on the eligibility of entrants will be absolute and final.
SPECIFIC PRIZE TERMS 
This prize is for 1x iPhone 11 Pro Μax and 1 x iPhone 11, colour dependent on availability