Ta FamousSports αγκαλιάζουν και φέτος τ ους οργανισμούς που το έχουν ανάγκη


February 01, 2023

Η Α.Μ. Παπακυριακού Λτδ , εισαγωγέας και διανομέας αθλητικών ειδών στην Κύπρο, καθώς και ιδιοκτήτρια των καταστημάτων FamousSports , τ ης μεγαλύτερης αλυσίδας καταστημάτων αθλητικών ειδών στην Κύπρο, επενδύει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και για ακόμα μια φορά αγκαλιάζει συνανθρώπους μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Η εταιρία Α.Μ. Παπακυριακού Λτδ , στ ο πλαίσι ο των ενεργειών της ΕΚΕ για το 202 3 , συνεχίζει να στηρίζει ενεργά, τα φιλανθρωπικά ιδρύματα/συνδέσμους της Κύπρου που προσφέρουν ενεργά προς τη φροντίδα και την προστασία παιδιών και ενηλίκων .

Τα 5 φιλανθρωπικά ιδρύματα/συνδέσμο ι της Κύπρου στα οποία η εταιρία θα συνεισφέρ ει και αυτή τη χρονιά, είναι τα εξής :

« HOPE For Children» CRC Policy Center: ένα ς ανεξάρτητο ς μη κερδοσκοπικό ς οργανισμό ς , που έχει ως πρωταρχικό σ τόχο του , την προστασία και φροντίδα των παιδιών και των δικαιωμάτων τους.

« ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ »: ένα ς μη κερδοσκοπικό ς οργανισμό ς , με στόχο του μεταξύ άλλων, την οικονομική ενίσχυση των παιδιών που χρίζουν άμεσης οικονομικής στήριξης. Ο Σύνδεσμος «Οι φίλοι της Παιδικής Στέγης Λευκωσίας » : που φιλοξενεί παιδιά ηλικίας 5 - 13 χρ ονών τα οποία βρίσκονται υπό τη νομική ευθύνη των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας .

Η Στέγη « ΑΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ »: η οποία προστατεύει ενήλικα ορφανά άτομα με νοητική υστέρηση από όλη την Κύπρο που σε διαφορετική περίπτωση θα ήταν υποχρεωμένα να καταφύγουν σε οίκους ευγηρίας ή ψυχιατρικές κλινικές.

Το Κέντρο Ενηλίκων ΑΜΕΑ «ΙΑΣΟΝΕΙΟ – Χρώματα Ζωής »: το οποίο λειτουργεί ως κέντρο ημερήσιας φροντίδας ατόμων με αναπηρίες άνω των 21 ετών , τα οποία αποδεδειγμένα δεν μπορούν να ενταχθούν σε καμιά άλλη δομή και κατ’ επέκτασ η δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες τους. 

Όπως και κάθε άλλη χρ ο νιά η FamousSports , με όλη της την α γάπη συνεισφέρει με το δικό της μοναδικό τρόπο, στην εξασφάλιση ειδών ένδυσης και υποδημάτων για την κάλυψη των αναγκών όλων α υτών των ομάδων .

Η ιδιοκτήτρια εταιρεία των καταστημάτων FamousSports , A . M . Papakyriakou , έχει ως αρχή της να συμμετέχει ενεργά στην κοινωνία προσφέροντας οπότε είναι εφικτό , σ την ανακούφιση των συνανθρώπων μας π ου το έχουν ανάγκη εξασφαλίζοντά ς τα απαραίτητα .

Α.Μ.ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ ΛΤΔ Ανδρέα Αβρααμίδη 100 2024 Στρόβολος, Λευκωσία Λευκωσία T .: +357 22 45 55 00