Πήρε τη Vespa, τον Costa Coffee της και… άρχισε τις βόλτες


July 27, 2022

Ανακοινώθηκε η νικήτρια για την κλήρωση της συλλεκτικής Vespa αποκλειστικά για τα μέλη του Costa Coffee Club.

 Η Χρίστια Τακούσιη ήταν η μεγάλη νικήτρια της κλήρωσης της συλλεκτικής Vespa αποκλειστικά για τα μέλη του Costa Coffee Cyprus Club, μια συνεργασία της Symeonides Coffee Cyprus Ltd, αποκλειστικού αντιπροσώπου των Costa Coffee στον τόπο μας και της TMM Motors - Αποκλειστικοί Εισαγωγείς & Διανομείς Κύπρου του Ομίλου Piaggio.

Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό είχαν όλοι όσοι κατέβασαν την εφαρμογή Costa Coffee Cyprus κι έγιναν μέλη του club. Έτσι, κάθε αγορά είτε στα καταστήματα της αλυσίδας Παγκύπρια είτε σε delivery, θεωρείτο μία συμμετοχή, διεκδικώντας τη συλλεκτική limited edition Vespa Primavera Sean Wotherspoon, η οποία εύστοχα χαρακτηρίζεται σαν σύμβολο του ιταλικού στιλ. Η ιταλική φινέτσα και η ασύγκριτη τεχνολογία της Vespa συνάντησε τον δίχως άλλο, ποιοτικά τέλειο καφέ των Costa Coffee και ως φυσικό, το αποτέλεσμα μόνο ικανοποίηση και ευφορία μπορεί να προκάλεσε. Πόσο μάλλον όταν έχεις στα πόδια σου και μια πανέμορφη Vespa για τις βόλτες σου. Καθόλου τυχαίο βέβαια, που κι ο απολαυστικός καφές των Costa Coffee γεννήθηκε από Ιταλούς, τους Sergio και Bruno Costa το 1971 στο Λονδίνο, με όραμα να εμπνεύσουν τον κόσμο να αγαπήσει τον καλό καφέ.

Το απόλυτο δώρο

Η Vespa Primavera Sean Wotherspoon, ειδικής & περιορισμένης έκδοσης γεννήθηκε μέσα από τη συνεργασία της Vespa με τον σχεδιαστή Sean Wotherspoon, έναν από τους παγκόσμια φημισμένους δημιουργούς τους είδους του, με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο σ’ όσον αφορά το street culture. Η μοναδική αυτή δημιουργία, κάνει τη διαφορά, καθώς χαρακτηρίζεται από μια χρωματική έκρηξη σε στιλ full ’80s, ενώ διαθέτει σκελετό εξ ολοκλήρου από ατσάλι. Εδώ και δεκαετίες κατάφερε να κερδίσει ολόκληρες γενιές με το χάρισμα να μεταδίδει το αίσθημα της ελευθερίας.

Μην ξεχνάτε λοιπόν, σε κάθε ευκαιρία να απολαμβάνετε ένα μοναδικό ρόφημα και σνακ των Costa Coffee σ’ ένα από τα καταστήματα της αλυσίδας ή παραγγέλλοντας delivery, στο 77 77 70 50 ή online μέσω της εφαρμογής Costa Coffee Club Cyprus και μέσω της ιστοσελίδας www.costacoffee.com.cy.