Ο Όμιλος VLM συνεχίζει να πρωτοπορεί!


March 16, 2022

VLM gift card – από τον όμιλο Voici la Mode

 

Ο Όμιλος VLM (Voici la Mode) συνεχίζει δυναμικά την παρουσία του στην κυπριακή αγορά με την εισαγωγή της πρωτοποριακής κάρτας VLM gift card.  Ο Όμιλος VLM χαρακτηρίζεται διαχρονικά για τις καινοτόμες πρακτικές του, την υψηλή ποιότητα και εξυπηρέτηση που προσφέρει στους πελάτες του για πάνω από 60 χρόνια σε όλα τα Brands που αντιπροσωπεύει.

Από τις αρχές Μάρτιου, ο Όμιλος VLM θα προσφέρει την VLM gift card όπου θα συμμετέχουν όλα τα Brands του ομίλου - Marks and Spencer, Celio, Etam, Undiz, Sfera, Accessorize of London και το Café la Μode. 

 Όλοι γνωρίζουμε πόσο χρονοβόρο είναι να επιλέξουμε το τέλειο δώρο για φίλους, συγγενείς και αγαπημένα άτομα. Με την VLM gift card, η επιλογή αυτή γίνεται πιο εύκολη και πολύ ξεχωριστή, δίνοντας τη δυνατότητα στους αγαπημένους σας να επιλέξουν δώρα ανάμεσα στα μοναδικά Brands του Ομίλου.    Στα Brands θα βρείτε αμέτρητες επιλογές σε γυναικεία, ανδρική και παιδική μόδα ένδυσης, υπόδησης, αξεσουάρ και σε είδη σπιτιού.  Επίσης επιλογές από lingerie των γαλλικών brands Etam και Undiz.  

Η χρήση της κάρτας είναι πολύ απλή:

Πιστώνεις την κάρτα με το χρηματικό ποσό που επιθυμείς και την προσφέρεις ως δώρο στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Το ποσό της κάρτας εξαργυρώνεται σε όλα τα Brands του Ομίλου, ολόκληρο σε μια συναλλαγή ή και τμηματικά, στα διάφορα Brands, ανάλογα με την επιθυμία του πελάτη.

 H ενέργεια αυτή αποτελεί ακόμη μια κίνηση του Όμιλου VLM μέσα στο πλαίσιο της συνεχής ανάπτυξής και εξέλιξης του, με στόχο την προσφορά υψηλής ποιότητας προϊόντων και άριστης εξυπηρέτησης.