Ο Harry Styles πουλάει μπλουζάκια για την αντιμετώπιση του κορονοϊού!


April 09, 2020

Η πανδημία έχει κινητοποιήσει πολλούς καλλιτέχνες και διάσημες προσωπικότητες της showbiz στο αγώνα κατά του κορωνοϊού ανάμεσα τους και το νεαρό τραγουδιστής Harry Styles.

Ο Harry Styles, το πρώην μέλος των One Direction με τα σγουρά μαλλιά και τα δεκάδες τατουάζ, αποφάσισε να δημιουργήσει "Coronavirus T-Shirts" λευκά δηλαδή μπλουζάκια τα οποία θα αναγράφουν επάνω τους φράσεις όπως "Stay Home, Stay Safe, Protect Each Other" με σκοπό να συμβάλλει και αυτός με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο στο αγώνα ενάντια στην πανδημία. 

Λίγες μέρες πριν, ο τραγουδιστής ανακοίνωσε ότι θα πουλήσει μέσω του προσωπικού του e-shop, τα "Coronavirus T-Shirts", τα έσοδα των οποίων θα δοθούν στο  "COVID-19 Solidarity Response Fund" του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Το μπλουζάκι "Stay Home Stay Safe Tee" είναι φτιαγμένο από 100% λευκό βαμβάκι και είναι διαθέσιμο προς παραγγελία σε μεγέθη S-XXL. Στο μπροστινό μέρος γράφει "Μείνετε στο σπίτι, μείνετε ασφαλές, προστατέψτε ο ένας τον άλλο" και στο πίσω μέρος "αυτό το μπλουζάκι παλεύει το COVID-19."

Μπορείτε να αγοράσετε το μπλουζάκι εδώ: https://shopuk.hstyles.co.uk/collections/fine-line-1/products/stay-home-stay-safe-tee?

Image may contain: possible text that says 'STAY HOME. STAY SAFE. PROTECT EACH OTHER.'