Ο Α!MS επιστρέφει με νέο, summery party-starting Video Clip για τα τραγούδια «iLike/Pull-up»


June 24, 2022

Ο ταλαντούχος Αγγλοκύπριος rapper A!MS ανακοινώνει την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου του Video Clip για τα τραγούδια «iLike/Pull-up», που υπήρχαν μέσα στο πρώτο studio άλμπουμ του, «OFFSHORE»!

Το νέο Video Clip, για το «iLike/Pull-up», θα γίνει drop-off επίσημα σε όλες της μουσικές πλατφόρμες σήμερα, Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022 στις 19:00.

Με τα γυρίσματα να έχουν πραγματοποιηθεί σε διάφορα σημεία του νησιού μας και τον A!MS ως κεντρικό χαρακτήρα, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το πλευρό του οι πλέον έμπιστοι του συνεργάτες AV Allure και ο Akelle από τους WSTRN.

Το «iLIKE» είναι ένα κομμάτι, με κλασικές μεσογειακές νότες σε συνδυασμό με R&B στοιχεία. Μία ωδή προς το γυναικείο empowerment!

Το «Pull-up» για τον A!MS ήταν το κομμάτι που μπόρεσε να εναρμονιστεί τόσο άρτια με το «iLIKE». Ενώνοντας τις δυνάμεις τους ξανά μαζί με τον AV Allure για μια δυναμική συνεργασία, ο παραγωγός πρόσθεσε στη δυναμική αυτή συνεργασία, και τις ταλαντούχες Yana Tama και Ελευθερία Ελευθερίου.

Με μοναδικούς R&B ρυθμούς, τις απίστευτες φωνητικές ικανότητες της Ελευθερίας Ελευθερίου και μια έντονη party-starting κατευθυντήρια γραμμή, η απόφαση να επιλέξεις ανάμεσα στα δυο αυτά τραγούδια το καλύτερο γίνεται εξαιρετικά δύσκολη!

Δείτε το επίσημο teaser από το νέο Video Clip του A!MS στο official account του στο Instagram στο @whoisaims

Παρακολουθήστε το νέο Video Clip του A!MS μέσα από την επίσημη σελίδα του στο YouTube κάνοντας κλικ στο πιο κάτω link: https://www.youtube.com/channel/UCdlMN5_f9cUiZ-xm0ohD28w 

Βρείτε τα τραγούδια «iLike» & «Pull Up» στο δίσκο του A!MS «OFFSHORE», τον οποίο μπορείτε να ακούσετε μέσω Spotify με ένα κλικ στο ακόλουθο link: https://open.spotify.com/album/54KKduNwNfFFXojI3I0VRi