Ήρθε το πρώτο one-stop-shop για επαγγελματίες στην Κύπρο - «BEST VALUE ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ»


January 29, 2020

Εγκαινιάστηκε το πρώτο one-stop-shop για επαγγελματίες στην Κύπρο.

Το πρώτο στην Κύπρο one-stop-shop αποκλειστικά για επαγγελματίες ξεκίνησε τη λειτουργία του χθες στη Λεμεσό. Με στόχο να προσφέρει σύγχρονες υπηρεσίες, προσαρμοσμένες στις ανάγκες των επαγγελματιών του νησιού, το «BEST VALUE για επαγγελματίες» απευθύνεται σε επιχειρήσεις τόσο από τον κλάδο της Μεταπώλησης (supermarket, mini market, περίπτερα, κάβες, οπωρολαχανοπωλεία, κρεοπωλεία, φούρνους, χονδρέμπορους κ.ά), όσο και από τον κλάδο της Μαζικής Εστίασης και Ho.Re.Ca. (εστιατόρια, καφετέριες, bar, ξενοδοχεία, ζαχαροπλαστεία κ.ά).

Το κατάστημα ανήκει στη MCC BEST VALUE Ltd, θυγατρική της ελληνικής METRO AEBE, της πρώτης εταιρείας που εισήγαγε με εξαιρετική επιτυχία στην Ελλάδα το συγκεκριμένο μοντέλο πωλήσεων. Το μυστήριο του Αγιασμού τέλεσε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού Κύριος Αθανάσιος, παρουσία του Δημάρχου Λεμεσού Νίκου Νικολαΐδη, αλλά και του Διευθύνοντος Συμβούλου της METRO AEBE Αριστοτέλη Παντελιάδη, του Γενικού Διευθυντή της MCC BEST VALUE Ltd Γιάννη Βλαχονικολέα, καθώς και εκπροσώπων του Τύπου και της επιχειρηματικής ζωής της Ελλάδας και της Κύπρου.

Το νέο κατάστημα


Το «BEST VALUE για επαγγελματίες» στεγάζεται σε νέες, σύγχρονες εγκαταστάσεις στη συμβολή των οδών Μισιαούλη Καβάζογλου και Κώχ, στο σημείο που λειτουργούσε το ιστορικό εργοστάσιο της Lemeco. Tο συνολικό ύψος της επένδυσης θα ξεπεράσει το ποσό των
10 εκ. ευρώ. Σε πλήρη λειτουργία το κατάστημα θα απασχολεί 80 εργαζόμενους, κυρίως Κυπρίους.

Σε άνετους χώρους πώλησης 2.500 τ.μ., οι επαγγελματίες του νησιού θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιούν τo σύνολο των αγορών τους για όλες τις ανάγκες της επιχείρησής τους, έχοντας πρόσβαση σε μία ευρεία γκάμα προϊόντων και ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, ανεξαρτήτως του όγκου αγορών που κάθε επαγγελματίας επιθυμεί, καθώς μπορεί να επιλέξει να προμηθευτεί κωδικούς και τεμαχιακά.

Το «BEST VALUE για επαγγελματίες» διαθέτει επίσης 2.000 τ.μ. αποθηκευτικών χώρων και περισσότερα από 3.000 τ.μ. χώρων στάθμευσης (υπόγειων και ισόγειων), με ειδική πρόβλεψη πρόσβασης για ΑΜΕΑ. Η κατασκευή του καταστήματος ακολούθησε αυστηρά περιβαλλοντικά πρότυπα, ενώ η λειτουργία του συμβάλλει στον περιορισμό του περιβαλλοντικού του αποτυπώματος, δίνοντας έμφαση σε καινοτόμες τεχνολογίες ψύξης και φωτισμού.

Α. Παντελιάδης: «Στόχος μας να συνδράμουμε στην ανταγωνιστικότητα των συνεργατών μας».

Το one-stop-shop μοντέλο χονδρικής πώλησης που εισάγει το «BEST VALUE για επαγγελματίες» στην Κύπρο, φιλοδοξεί -όπως πέτυχε και στην Ελλάδα- να προσδώσει προστιθέμενη αξία στις επιχειρήσεις που επιλέγουν να το εμπιστευθούν.

Διαπιστώσαμε ότι από την αγορά της Κύπρου έλειπε ένα κατάστημα αυτού του τύπου που δίνει λύση σε όλες τις ανάγκες τροφοδοσίας του επαγγελματία. Χάρη στην αγοραστική δύναμη των 1.3 δις και τις συμφωνίες που έχουμε συνάψει με τους προμηθευτές μας μπορούμε να εξασφαλίσουμε στους πελάτες μας μία ευρύτατη σειρά κωδικών άριστης ποιότητας σε εξαιρετικές τιμές.

2.jpg (262 KB)

Η φιλοσοφία που διέπει αυτό το μοντέλο πώλησης τοποθετεί τον επαγγελματία πελάτη μας στο επίκεντρο των υπηρεσιών μας. Στόχος μας δεν είναι μόνο να αποτελούμε το βασικό του προμηθευτή. Επιδιώκουμε να είμαστε πολύτιμος συνεργάτης του, συνεισφέροντας
αποτελεσματικά στην κάλυψη των καθημερινών αναγκών του. Είμαστε εδώ για να προσδώσουμε υπεραξία στην επιχείρηση του», τόνισε στο πλαίσιο των εγκαινίων του καταστήματος ο Διευθύνων Σύμβουλος της METRO AEBE Αριστοτέλης Παντελιάδης.

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα γιατί η METRO επέλεξε την πόλη μας για να εγκαταστήσει το «BEST VALUE για επαγγελματίες», το πρώτο κατάστημά της εκτός Ελλάδος. Αυτό επιβεβαιώνει την πρωτοπόρα θέση της Λεμεσού στην επιχειρηματικότητα και στην ανάπτυξη»  τόνισε από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Λεμεσού, Νίκος Νικολαΐδης. 

1.jpg (324 KB)

Το «BEST VALUE για επαγγελματίες» ανήκει στη MCC BEST VALUE Ltd, θυγατρική εταιρεία της METRO AEBE, και απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες, τόσο από τον κλάδο της μεταπώλησης, όσο και της μαζικής εστίασης και HO.RE.CA.

Η METRO ΑΕΒΕ ιδρύθηκε το 1976 στην Ελλάδα και διαθέτει δύο αλυσίδες καταστημάτων: τα καταστήματα χονδρικής METRO Cash  Carry, με 50 σημεία σε όλη την χώρα και τα καταστήματα λιανικής My market, με 225 σημεία λιανικής πώλησης πανελλαδικά.

Η εταιρεία απασχολεί 11.000 εργαζόμενους, γεγονός που την καθιστάέναν από τους μεγαλύτερους εργοδότες στην Ελλάδα.

3.jpg (395 KB)