Η Orthodoxou Aviation στην Ετήσια Εσωτερική Εμπορική Συνδιάσκεψη της Gulf Air στο Μπαχρέιν


February 06, 2020

Η Gulf Air, ο εθνικός αερομεταφορέας του Βασιλείου του Μπαχρέιν, πραγματοποίησε την Ετήσια Εσωτερική Εμπορική Διάσκεψη στην οποία συμμετείχαν ο πρόεδρος της αεροπορικής εταιρείας, η εκτελεστική διοίκηση, οι διαχειριστές σταθμών από ολόκληρο το δίκτυο, το Bahrain Tourism and Exhibition Authority (BTEA) BAC), οι υπηρεσίες αερολιμένων του Μπαχρέιν (BAS) και ο όμιλος Gulf
Air Holding.

Το συνέδριο στο οποίο παρευρέθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Orthodoxou Aviation, Γενικού Αντιπροσώπου Πωλήσεων στην Κύπρο κ. Αντώνης Ορθοδόξου, παρείχε μια ουσιαστική πλατφόρμα για την εκτελεστική διοίκηση της αεροπορικής εταιρείας και τους διευθυντές όλων των σταθμών, για να συζητήσουν τα σχέδια του 2020, τους στόχους, τους προϋπολογισμούς, τις ευκαιρίες και τα
σχέδια επέκτασης της Gulf Air.

Η εκδήλωση περιελάμβανε επίσης τις εισαγωγικές παρατηρήσεις του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Gulf Air κ. Zayed R. Alzayani και του Διευθύνοντος.

Συμβούλου της αεροπορικής εταιρείας κ. Krešimir Kučko, καθώς και σειρά εργαστηρίων που κάλυπταν διάφορα θέματα και τομείς όπως διαχείριση εσόδων, μάρκετινγκ, τον προγραμματισμό του δικτύου και τις προκλήσεις που σχετίζονται με την κάθε περιοχή.

Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Gulf Air, κ. Zayed R. Alzayani. Το 2020 υπόσχεται να είναι ένα μεγάλο έτος για εμάς. Θα συνεχίσουμε με τη στρατηγική μας επέκταση καθώς έχουμε ανακοινώσει έναν αριθμό νέων μπουτίκ προορισμών που θα προστεθούν στο δίκτυό μας από το καλοκαίρι. Το πρόγραμμα εκσυγχρονισμού του στόλου μας είναι στοχευμένο και η
ηλικία του στόλου μας θα είναι μία από τις πιο νεανικές στην περιοχή έως το τέλος του 2023 όταν θα παραδοθούν όλες οι παραγγελίες μας ». Προσθέτει: «Με μεγάλη μου χαρά βλέπω την οικογένεια της Gulf Air σε πλήρη ταχύτητα με όλους τους σταθμούς μας εδώ σήμερα.

Προχωρούμε προς μια κατεύθυνση η οποία προωθεί το αγαπημένο μας Βασίλειο στον κόσμο και μετατρέπει τον εθνικό μεταφορέα σε μια βιώσιμη επιχείρηση που συμβάλλει στην εθνική οικονομία του Βασιλείου του Μπαχρέιν ».

Η Gulf Air θα συνεχίσει το πρόγραμμα εκσυγχρονισμού του στόλου της το 2020 και θα λάβει τα τελευταία τρία Boeing 787-9 Dreamliners της απο την παραγγελεία των 10 αεροσκαφών αυτού του τύπου και θα παραδώσει τα ολοκαίνουργια αεροσκάφη Airbus 321neo τα οποία θα χρησιμοποιηθούν κυρίως στους μακρινούς ευρωπαϊκούς προορισρμούς .

Η αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε πρόσφατα τα σχέδια επέκτασής της για το 2020 με αριθμό ευρωπαϊκών προορισμών: το Μιλάνο ολόχρονα με καθημερινές πτήσεις και: Μύκονο, Μόναχο, Μάλαγα, Νίκαια ως εποχιακούς προορισμούς - όλοι ξεκινούν από το καλοκαίρι του 2020. Επιπλέον, στην ανατολική πλευρά του δικτύου της Gulf Air, η Κουάλα Λουμπούρ θα ξεκινήσει τον Ιούλιο του 2020 με καθημερινές πτήσεις που πραγματοποιούνται από το Dreamliner και η Σαλάλα, εποχιακά, το καλοκαίρι.