Η Dua Lipa κυκλοφόρησε το «Future Nostalgia» εν μέσω πανδημίας και σπάει ρεκόρ στο Spotify και στα βρετανικά charts


April 15, 2020

Το νέο άλμπουμ της νεαρής Βρετανίδας τραγουδίστριας, και μοντέλου Dua Lipa «Future Nostalgia» βγήκε την πιο κατάλληλη στιγμή και έφερε την ποπ τραγουδίστρια στην κορυφή στο Spotify και στα βρετανικά charts.

Με το “Future Nostalgia” σπάει τρία ρεκόρ και κατακτά τρεις τίτλους: "Most Streamed Αlbum" μέσα σε μία ημέρα από Βρετανίδα γυναίκα καλλιτέχνη παγκοσμίως, στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Αμερική.

Παράλληλα, στο βρετανικό top 10 της εβδομάδας, έσπασε το ρεκόρ της Ruby Murray από το 1955, έχοντας 3 singles (Don’t Start Now, Physical, Break My Heart) στην 10αδα, καταφέρνοντας να είναι η πρώτη Βρετανίδα γυναίκα καλλιτέχνις που το πετυχαίνει αυτό.

Future Nostalgia - Dua Lipa (Download) - The Gateway Projects HD

Η Dua Lipa μίλησε για την απόφασή της να κυκλοφορήσει νωρίτερα από το προγραμματισμένο το νέο άλμπουμ της «Future Nostalgia». Σύμφωνα με την ταλαντούχα τραγουδίστρια "ήθελε να δώσει στον κόσμο λίγη ευτυχία κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου".

Όπως ανέφερε η τραγουδίστρια στο BBC: "Έκανα αυτό το άλμπουμ για να ξεφύγω από την πίεση και την άγχος και τις απόψεις του έξω κόσμου, που δεν χρειάζεται να σκέφτεται τι συμβαίνει, αλλά απλά να κλείσει τα μάτια και να χορέψει"