ΠαραμÎνοντας διαχρονικά αφοσιωμÎνη στην αλήθεια και την υψηλή ποιÏτητα, η McDonald’s ΚÏπρου πραγματοποίησε την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024 μια άκρως εντυπωσιακή εκδήλωση στο Hilton Nicosia, στο πλαίσιο της νÎας της πλατφÏρμας ‘The Inside Matters’, που επικεντρÏνεται σε Ïλα Ïσα υπάρχουν μÎσα σε κάθε αγαπημÎνο γεÏμα McDonald’s!
Παρουσιαστής ήταν ο ραδιοφωνικÏς παραγωγÏς Ηλίας ΧαλδοÏπης, ο οποίος με τις επικοινωνιακÎς δεξιÏτητÎς του και τον αυθορμητισμÏ του πρÏσθεσε τη δικιά του πινελιά στην ήδη εντυπωσιακή ατμÏσφαιρα. Ανάμεσα στα highlights της βραδιάς ήταν και η πρÏτη προβολή του διαφημιστικοÏ σποτ ‘The Inside Matters at McDonald’s’!
Îχος και εικÏνα «ταξίδεψαν» το κοινÏ μÎσα σε κάθε γεÏμα της McDonald’s, δίνοντας ιδιαίτερη Îμφαση στις πρÏτες Ïλες και τη διαδικασία ετοιμασίας. ΑμÎσως μετά, εκπρÏσωποι απÏ Ïλες τις εταιρείες προμηθευτÏν, απÏ την ΚÏπρο και το εξωτερικÏ, απάντησαν ζωντανά σε κάθε ερÏτηση που τους υποβλήθηκε σχετικά με τα προÏÏντα τους.
ΠαρÏντες ήταν συνεργάτες της McDonald’s, εκπρÏσωποι των ΜΜΕ, food bloggers και εκλεκτοί προσκεκλημÎνοι. Εξίσου ιδιαίτερο ενδιαφÎρον είχε και η δήλωση της κ. ΕλÎνης Κολοκασίδη, Marketing Director της McDonald’s ΚÏπρου, η οποία ανÎφερε Ïτι: «Η πλατφÏρμα ‘The Inside Matters’ είναι σχεδιασμÎνη για να παρÎχει πληροφορίες σχετικά με την προÎλευση των τροφίμων της McDonald’s, καθÏς και για την υψηλή ποιÏτητά τους. ΑπÏψε είμαστε εδÏ, για να σας διαβεβαιÏσουμε Ïτι μία απÏ τις δεσμεÏσεις της McDonald’s είναι να σας σερβίρει πάντα ποιοτικÏ και γευστικÏ φαγητÏ».
Στη συνÎχεια η κ. Sylvia Gruendler, Supply Chain & Quality Assurance Director της McDonald’s ΚÏπρου, ευχαρίστησε τους προμηθευτÎς για την παρουσία τους, τα υψηλής ποιÏτητας προÏÏντα τους, καθÏς και την άψογη συνεργασία τους με την Εταιρεία, καθÏτι πληροÏν Ïλες τις υψηλÎς προδιαγραφÎς ποιÏτητας τροφίμων. Στο τÎλος ακολοÏθησε μία μεγάλη Îκθεση με περίπτερα απÏ Ïλες τις εταιρείες προμηθευτÏν.
Σε κάθε περίπτερο οι επισκÎπτες είχαν την ευκαιρία να μάθουν περισσÏτερες πληροφορίες για την ιστορία και το προφίλ κάθε εταιρείας. ΣημειÏνεται Ïτι το «παρÏν» τους στο The Inside Matters Press Event της McDonald’s ΚÏπρου Îδωσαν οι ακÏλουθες εταιρείες: Inalca - ΒοδινÏ, OSI - ΚοτÏπουλο, Lamb Weston - Πατάτες, Agrarfrost - Πατάτες, Café Najjar - ΚαφÎς, Eurofresh - Λαχανικά Σαλάτας, ΦοÏρνοι Ζορπάς - Ψωμάκια, Χαραλαμπίδης Κρίστης – Μilkshakes, Παγωτά και ΧαλοÏμια, Agroktima Philippos - Aυγά και ipH - Logistics & Distribution.