Mastercard: Πλούσια δώρα με κάθε ανέπαφη συναλλαγή στα εμπορικά κέντρα της Κύπρου

Δωροεπιταγές έως 500€ περιμένουν τους κατÏŒχους καρτÏŽν Mastercard® που θα πραγματοποιήσουν ανέπαφα τις αγορές τους στο Nicosia Mall και Metropolis Mall

Λευκωσία, 9 Νοεμβρίου 2022 – ΑπÏŒ την 1 η Νοεμβρίου έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2022, ÏŒσοι κάτοχοι καρτÏŽν Mastercard πραγματοποιήσουν τις συναλλαγές τους ανέπαφα (με κάρτα, ή mobile συσκευή) κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στα εμπορικά κέντρα Nicosia Mall στη Λευκωσία και Metropolis Mall στη Λάρνακα, έχουν τη δυνατÏŒτητα να κερδίσουν άμεσα πλούσια δÏŽρα.

ΠερισσÏŒτεροι απÏŒ 600 τυχεροί κάτοχοι καρτÏŽν Mastercard, θα κερδίσουν δωροεπιταγές αξίας 20, 50, 100 και 500 ευρÏŽ για τις αγορές τους εντÏŒς των καταστημάτων των δύο εμπορικÏŽν κέντρων. Η διαδικασία συμμετοχής είναι απλή, καθÏŽς περιλαμβάνει ÏŒλες τις ανέπαφες συναλλαγές που πραγματοποιούνται σε ÏŒλα τα καταστήματα των δύο εμπορικÏŽν κέντρων. Το μÏŒνο που έχει να κάνει ο κάτοχος κάρτας Mastercard είναι να κρατήσει το απÏŒκομμα απÏŒ κάθε ανέπαφη συναλλαγή POS και να το σκανάρει στο Mastercard Touchpoint που θα βρει στους ειδικά διαμορφωμένους χÏŽρους των εμπορικÏŽν κέντρων, ÏŒπου και θα ενημερÏŽνεται αυτÏŒματα για το εάν είναι ένας απÏŒ τους μεγάλους τυχερούς. Στη διαδικασία, οι ενδιαφερÏŒμενοι μπορούν να συμμετέχουν ÏŒσες φορές επιθυμούν, πραγματοποιÏŽντας νέες αγορές με τη Mastercard κάρτα τους, με στÏŒχο να αυξήσουν τις πιθανÏŒτητες να κερδίσουν δωροεπιταγές αξίας έως 500€.

Η Λουκία Χωραφά, Head of Marketing & Communications της Mastercard, για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα δήλωσε σχετικά: «Η θέλησή μας να αναβαθμίζουμε συνεχÏŽς την αγοραστική εμπειρία των κατÏŒχων καρτÏŽν μας, αποτελεί αναπÏŒσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας της Mastercard ÏŒλα αυτά τα χρÏŒνια. Φέτος είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που εξελίσσουμε τη συνεργασία μας με τα εμπορικά κέντρα της χÏŽρας και μας δίνεται η δυνατÏŒτητα να δημιουργήσουμε μια ενέργεια που εστιάζει στις ανέπαφες συναλλαγές, προσφέροντας ακÏŒμα περισσÏŒτερα προνÏŒμια και οφέλη στους καταναλωτές.»