LUMINESCENCE

Η γυναίκα DESSANGE αυτÏŒ το καλοκαίρι καλοσωρίζει με αυτοπεποίθηση και στυλ την εποχή ÏŒπου η τεχνολογία είναι η κυρίαρχη στο παιγνίδι των εντυπÏŽσεων. Eκπέμπει αισθησιακή ομορφιά, αυτοπεποίθηση και μια ζωντανή ενέργεια που αντανακλά και φωτίζεται ακÏŒμη και μέσα στο φως των φωσφοριζέ προβολέων. Εμπνευσμένη απ’ αυτήν την απελευθερωμένη στάση, η καλλιτεχνική ομάδα της DESSANGE δημιούργησε μια συλλογή στο πνεύμα της σύγχρονης γυναίκας διατηρÏŽντας την απαράμιλλη εμπειρία της στην κομμωτική. Τα νεα looks του διεθνούς brand LUMINESCENCE παρουσίασαν την Πέμπτη 18 του μήνα, στις άνετες και πολυτελείς εγκαταστάσεις DESSANGE Day Spa στην Έγκωμη η ομάδα του DESSANGE μαζί με δύο κορυφαίους εκπαιδευτές, τη Fanny Alves και τον Arnauld Trotti απÏŒ τη μητρÏŒπολη της μÏŒδας, το Παρίσι. Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να βιÏŽσουν ένα συνδυασμÏŒ δημιουργιÏŽν ομορφιάς, δημιουργικÏŒτητας, δεξιοτήτων και καινοτομίας με την ομάδα του DESSANGE να παρουσιάζει τις νέες τάσεις σε τεχνικές βαφÏŽν και κουρέματα.

Νέες τεχνικές California balayage με προιÏŒντα PHYTODESS, με μια παλέτα καλοκαιρινÏŽν χρωμάτων με παιγνιδιάρικες αφέλειες που κάνουν το βλέμα γοητευτικÏŒ ήταν μερικές απÏŒ τις καινοτÏŒμες τεχνικές και εμπειρίες που μÏŒνο στα πολυτελή σαλÏŒνια DESSANGE σ’ολÏŒκληρο τον κÏŒσμο μπορείς να ζήσεις. Για ακομα μια φορα οι hair experts DESSANGE, μέλος του Ομίλου Beauty &Wellness by Andrie Georgiou, αγκάλιασαν με ενθουσιασμÏŒ και μεράκι τις νέες τεχνικές κουρέματος και χρωμάτων και είναι έτοιμοι να δημιουργήσουν και να ανανεÏŽσουν τα μαλλιά κάθε γυναίκας προσφέροντάς της, την εμπειρία ομοφιάς που μÏŒνο στο DESSANGE salon μπορεί να ζήσει.

Στη διάρκεια της παρουσίασης, σύμβουλοι ομορφιάς της DESSANGE φρÏŒντισαν τις καλεσμένες με τη σειρά day make-up του DESSANGE ενÏŽ οι hair experts πρÏŒσφεραν συμβουλές σε ολους τους καλεσμένους για κουρέματα, βαφές και styling. Έμπειρες θεραπεύτριες απÏŒ την Ταιλάνδη χαλάρωσαν τους παρευρισκομένους με 20λεπτο μασάζ. DESSANGE, το πολυτελές παγκÏŒσμιο brand, γνωστÏŒ για την αφοσίωσή του στην παροχή υπηρεσιÏŽν στον τομέα της ομορφιάς και της υγείας ολοκλήρωσε την παρουσίαση της νέας collection με γερές δÏŒσεις απÏŒ γαλλική φινέτσα.

Άφθονη σαμπάνια, νερÏŒ Evian, γαλλικά macarons και τυριά κατευθείαν απÏŒ τη γαλλική ex province απÏŒλαυσαν οι καλεσμένοι και ένιωσαν τη γαλλική φινετσα DESSANGE που ο κάθε ενας μας πρέπει να αισθάνεται!