Οι εγγραφές ξεκίνησαν για τον δεύτερο κύκλο μαθημάτων του Προγράμματος Κατάρτισης Κρεοπωλών

Οι εγγραφές ξεκίνησαν για τον δεύτερο κύκλο μαθημάτων του Προγράμματος Κατάρτισης ΚρεοπωλÏŽν.

Το πρÏŒγραμμα αποτελεί πρωτοβουλία των ΥπεραγορÏŽν ΑΛΦΑΜΕΓΑ. Έπειτα απÏŒ την επιτυχημένη ολοκλήρωση του πρÏŽτου κύκλου του Προγράμματος Κατάρτισης ΚρεοπωλÏŽν, με 11 αποφοίτους που εξασφάλισαν το σχετικÏŒ πιστοποιητικÏŒ κατάρτισης και άμεση ένταξη στην αγορά εργασίας, το πρÏŒγραμμα επιστρέφει για τη δεύτερη σειρά μαθημάτων τον Ιανουάριο του 2023.

Το ταχύρρυθμο και ολοκληρωμένο αυτÏŒ πρÏŒγραμμα χαίρει της στήριξης του Παγκύπριου Συνδέσμου ΚρεοπωλÏŽν και διοργανÏŽνεται απÏŒ τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ σε συνεργασία με τα Προγράμματα ΕπισιτιστικÏŽν ΤεχνÏŽν του Intercollege και τη Μονάδα Κατάρτισης και Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Μέσω αυτής της πολύπλευρης και επιτυχημένης συνεργασίας, το πρÏŒγραμμα προσφέρει πλήρη επαγγελματική εκπαίδευση με θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα, καθÏŽς και πρακτική εξάσκηση σε κρεοπωλεία. Τα μαθήματα διδάσκουν και αξιολογούν έμπειροι καθηγητές και επαγγελματίες του επισιτιστικού κλάδου στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και εργαστήρια του Intercollege και των ΥπεραγορÏŽν ΑΛΦΑΜΕΓΑ.

Επιπλέον πλεονέκτημα προσφέρει η περίοδος κατά την οποία πραγματοποιείται το ΠρÏŒγραμμα Κατάρτισης ΚρεοπωλÏŽν, αφού θεωρείται η πλέον κατάλληλη για ÏŒσους αναζητούν θέση εργασίας ή νέα καριέρα.

Για περισσÏŒτερες πληροφορίες σχετικά με το ΠρÏŒγραμμα Κατάρτισης ΚρεοπωλÏŽν καλέστε στο 22842500 (Intercollege) και επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες www.alphamega.com.cy και www.intercollege.ac.cy.