6+1 τρόποι να κάνετε τα γενέθλια του παιδιού σας αξέχαστα κατά τη διάρκεια του Lockdown


April 13, 2020

Έχοντας ένα παιδί που τα γενέθλιά του πέφτουν κατά τη περίοδο απαγόρευσης της κυκλοφορίας, είναι εξαιρετικά δύσκολο να καταφέρεις να πραγματοποιήσεις ένα πάρτι γενεθλίων όπως το είχες σχεδιάσει.

Τα γενέθλια στην καραντίνα για τα παιδιά μας μπορεί να είναι εξίσου διασκεδαστικά. Έχουμε συλλέξει κάποιες δημιουργικές ιδέες για να εξασφαλίσουμε ότι η γιορτή του παιδιού σας θα είναι αξέχαστη.


1 |Το FaceTime Πάρτι

11 Virtual Birthday Party Ideas | Reviews by Wirecutter

Παρόλο που επιθυμούμε να γιορτάσουμε σαν φυσικές οντότητες με τους ανθρώπους μας αυτήν την ημέρα, λόγω της δεδομενης κατάστασης, μπορείτε να πετύχετε ένα πάρτι γενεθλίων με τους φίλους και την οικογένειά σας μέσω FaceTime κλήσης. Συνδεθείτε με τους παππούδες και τους φίλους σας για να τραγουδήσετε "Happy Birthday" και κόψτε το κέικ μηδενίζοντας τις αποστάσεις.

2 |Ταξιδέψτε και κάντε κάμπινγκ βραδιά με την οικογένεια!

Indoor Camping Party - Tips and Activitites for Cooped up Kids ...

Στήστε μια σκηνή στην αυλή αν ο καιρός το επιτρέπει φυσικά ή φτιάξετε ένα φρούριο στο σαλόνι σας από μαξιλάρια και σεντόνια για να απολαύστε μια νύχτα ταινιών, ποπ κορν, και φανταστικών ιστοριών!!

3 |Διακοσμήστε την αυλή σας!

Best Kids' Gardening Spots Including Children's Gardens

Οι οικογένειες με μια μεγάλη ή μικρή αυλή μπορείτε να δημιουργήσετε μαζί με το παιδί σας χρησιμοποιώντας τις κηπουρικές σας ικανότητες το δικό σας προσωπικό μποστάνι ή να φυτέψετε λουλούδια αφήνοντας το παιδί σας υπεύθυνο για την καθημερινή φροντίδα κάποιων από αυτών.

4 |Οργανώστε ένα drive thru γενεθλίων

Reinventing kids birthday parties in a time of social distancing

Εάν οι φίλοι και η οικογένειά σας νιώθουν άνετα να το κάνουν, οδηγήστε τους στο σπίτι σας κατά τη διάρκεια ενός ωρολογίου παραθύρου για να δώσουν τις ευχές τους με ασφάλεια στα παιδία!!

5 |Περάστε ένα απόγευμα στην disneyland

Chrissy Teigen, John Legend Take Luna to Disneyland for 3rd Birthday

Χάρης στο YouTube, οι οικογένειες μπορούν να πάρουν την πλήρη επίδραση κάποιων από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα της Disney από τον καναπέ! Και ας έχουν περάσει οι απόκριες ντυθείτε και δοκιμάστε να φτιάξετε τους δικούς σας Πειρατές της Καραϊβικής, ντυθείτε Μίνι και Μίκι κάντε Face painting στα παιδιά σας δίνοντας ζωή στο σπίτι σας και σε αυτήν τη μέρα!

6 |Σκηνοθετήστε ένα κυνήγι κρυμμένου θησαυρού

Pirate Treasure Hunts
Τα παιδιά θα αγαπήσουν την αναζήτηση μικροσκοπικών θησαυρών γύρω από το σπίτι! Κλείστε μερικά μικρά δώρα γενεθλίων και κάνετε ενδείξεις που θα κατευθύνουν το παιδί σας στα δώρα περνώντας από δύσκολες δοκιμασίες και δραστηριότητες.

7 |Τούρτααα!!!!

Top ten ways to encourage kids to enjoy cooking | Kidsguide.co.uk

Είτε το παιδί σας θέλει κλασικό κέικ γενεθλίων είτε είναι προετοιμασμένο για μια τριώροφη τούρτα με τους αγαπημένους του ήρωες επάνω, όλοι μαζί θα μπείτε στον αγώνα για να φτιαχτεί αυτή η τούρτα. Αφήνοντάς το παιδί να σας βοηθήσει μπορεί να μην τα καταφέρετε επιτυχώς και η κουζίνα να αποτελεί βομβαρδισμένο τοπίο, όμως θα έχετε καταφέρει να δημιουργήσετε αξέχαστες αναμνήσεις για εσάς και το παιδί σας.