Live the Chania Experience!

June 09, 2021

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: 9-23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

ΝΙΚΗΤΡΙΑ: Κάλια Χαλκά

Κέρδισε τις καλοκαιρινές σου διακοπές και ζήσε την απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία στην Κρήτη!

Το Chania Εxperience με χρυσό χορηγό την MeridianBet και ο Mix FM σου δίνουν την ευκαιρία να ζήσεις ένα μαγευτικό καλοκαίρι με 4ήμερο πάρτι στα πιο κοσμοπολίτικα beach bars της Κρήτης.

To πακέτο του διαγωνισμού περιλαμβάνει:

-Αεροπορικά εισιτήρια προς και από την Kρήτη
-Ολοήμερη εκδρομή από το πρωί στο beach bar Cabana Mare και απογευματινό πάρτι με Special Guest γνωστό DJ από την Stoli με Welcome Drink από την Stoli. (Εξασφαλισμένες ξαπλώστρες και ειδικές τιμές για τους ταξιδιώτες).
-Ολοήμερη Εκδρομή στο Ρέθυμνο στο beach bar Baja από το πρωί και απογευματινό πάρτι από την Stoli με Welcome Drink από την Stoli. (Εξασφαλισμένες ξαπλώστρες και ειδικές τιμές για τους ταξιδιώτες).
-Στην τιμή του πακέτου συμπεριλαμβάνονται όλες οι μεταφορές των εκδρομών με λεωφορεία.

Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό:

-Like στην εικόνα του διαγωνισμού στη σελίδα του Mix FM στο Instagram.

-Follow @thechaniaexperience και @mixfmcyprus

-Mention 1 φίλο/η σου που του αρέσουν τα ταξίδια

-Βοnus: Αν θες μοιράσου αυτήν την ανάρτηση στο προφίλ σου σαν story με το hashtag #TheChaniaExperience

Aνακοίνωση νικητών: Πέμπτη 24 Ιουνίου

Όροι και Προϋποθέσεις

1.Ο διαγωνισμός “The Chania Experience” έχει διοργανωθεί από την Γ.Μ.Ν. Ραδιοκύμματα ΛΤΔ (Mix FM) και την ομάδα The Chania Experience και δικαίωμα συμμετοχής σε αυτόν έχουν όσοι διαμένουν μόνιμα στην Κυπριακή Δημοκρατία. Από το Διαγωνισμό εξαιρούνται οι υπάλληλοι των Γ.Μ.Ν. Ραδιοκύμματα ΛΤΔ (Mix FM), Top Kinisis Travel, καθώς και οι πρώτου βαθμού συγγενείς αυτών. Ο νικητής θα πρέπει να παρέχει διεύθυνση διαμονής  και τηλέφωνο της Κυπριακής Δημοκρατίας.
2. Η Γ.Μ.Ν. Ραδιοκύμματα ΛΤΔ (Mix FM) φέρει το απόλυτο δικαίωμα τροποποίησης των όρων του Διαγωνισμού χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, σε οποιοδήποτε στάδιο και αν βρίσκεται ο Διαγωνισμός.
3. Ο Διαγωνισμός έχει διάρκεια από την 9η Ιουνίου μέχρι τις 23η Ιουνίου 2021.
4. Οι νικητές θα επιλεγούν μετά από κλήρωση, που θα λάβει χώρα στις 24η Ιουνίου 2021. Θα επιλεγεί 1 νικητής στο σύνολο.
5. Τα δώρα του Διαγωνισμού είναι:
-Αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα – Ηράκλειο – Λάρνακα με πτήσεις της Cyprus Airways.
-Φόροι αεροδρομίων και επίναυλο καυσίμων.
-Διαμονή για 3 βράδια σε ξενοδοχείο της επιλογής σας με πρόγευμα.
-Ολοήμερη εκδρομή από το πρωί στο beach bar Cabana Mare και απογευματινό πάρτι με Special Guest γνωστό DJ από την Stoli με Welcome Drink από την Stoli. (Εξασφαλισμένες ξαπλώστρες και ειδικές τιμές για τους ταξιδιώτες).
-Ολοήμερη Εκδρομή στο Ρέθυμνο στο beach bar Baja από το πρωί και απογευματινό πάρτι από την Stoli με Welcome Drink από την Stoli. (Εξασφαλισμένες ξαπλώστρες και ειδικές τιμές για τους ταξιδιώτες).
-Όλες οι μεταφορές των εκδρομών με λεωφορεία.
-Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο.
-Μία αποσκευή 20kg και μία χειραποσκευή 8kg το άτομο.
-Τοπικός φόρος διαμονής.
-Υπηρεσίες των αντιπροσώπων μας.
-Φ.Π.Α.
6. Οι συμμετέχοντες θα καλούνται να μπουν στη σελίδα του Mix FM Cyprus στο Instagram και ν' ακολουθήσουν τα βήματα που του διαγωνισμού.Κάθε συμμετέχοντας δικαιούται να συμμετάσχει όσες φορές επιθυμεί για να αυξήσεις τις πιθανότητες επιτυχίας του.
7. Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω, μόνο.
8. Με τη συμμετοχή σας στο Διαγωνισμό δίνετε στην Γ.Μ.Ν. Ραδιοκύμματα (Mix FM), στο Top Kinisis Travel και στο The Chania Experience το δικαίωμα να δημοσιεύσουν το όνομα και τη φωτογραφία σας στην ιστοσελίδα τους, κοινωνικά δίκτυα (Facebook, Twitter κτλ), στα ΜΜΕ και  στον Τύπο.
9. Η Γ.Μ.Ν. Ραδιοκύμματα ΛΤΔ (Mix FM) και το Top Kinisis Travel δε φέρουν καμία ευθύνη εάν κάποιος από τους νικητές δεν καταφέρει να ταξιδέψει, εάν δεν έχει έγκυρο ταξιδιωτικό έγγραφο, εάν δεν απολαύσει το ταξίδι, εάν χάσει οποιοδήποτε προσωπικό αντικείμενο, εάν υποστεί οποιαδήποτε βλάβη κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, ή εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν καταφέρει να εισέλθει στο χώρο της συναυλίας.
10. Το δώρο δεν ανταλλάσεται με χρήματα ή οποιοδήποτε άλλο δώρο, όπως και τα χαρακτηριστικά του δώρου δεν μπορούν να αλλαχτούν με κανένα τρόπο.
11. Αποδεχόμενος να λάβει το Δώρο, ο Νικητής επιτρέπει στον Διοργανωτή να δημοσιοποιήσει το όνομα, το πρόσωπο, την ηλικία και την πόλη διαμονής του και μέσα από προωθητικές ενέργειες σε σχέση με τον Διαγωνισμό, διά μέσου των ενεργειών δημοσίων σχέσεων και των μέσων. Αυτή η δραστηριότητα ειδικά περιλαμβάνει τη χρήση της εικόνας του – με τη μορφή φωτογραφίας ή φιλμ ή άλλως. Ο Νικητής περαιτέρω συμφωνεί ότι θα είναι διαθέσιμος για να παρευρίσκεται σε οποιαδήποτε φωτογράφηση και/ή άλλη προωθητική δραστηριότητα σε όλη την Κύπρο, από τον Διοργανωτή για τους σκοπούς του Διαγωνισμού, καθ’ οιοπονδήποτε χρόνο για περίοδο 6 μηνών από την Λήξη του Διαγωνισμού.
12. Η δημόσια ανακοίνωση του νικητή θα λάβει χώρα μια φορά. Η Γ.Μ.Ν. Ραδιοκύμματα ΛΤΔ (Mix FM) θα επικοινωνήσει με τον νικητή είτε μέσα από προσωπικό μήνυμα στο Facebook, είτε μέσω τηλεφώνου/ είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αποτυχία από την πλευρά του νικητή να επικοινωνήσει με την Γ.Μ.Ν. Ραδιοκύμματα ΛΤΔ (Mix FM) ή να απαντήσει στα μηνύματα ή και κλήσεις της, στη διάρκεια 3 ημερών από τη λήξη του διαγωνισμού, ο νικητής αυτόματα στερείται του δικαιώματος παραλαβής του δώρου. Σε αυτή την περίπτωση η κλήρωση θα επαναληφθεί για την ανάδειξη νέου νικητή.
13. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό αποτελεί πλήρη αποδοχή όλων των παρόντων όρων.