Διεκδίκησε διπλή πρόσκληση για το party με τον Nicky Romero!

June 14, 2024

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024 - 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

Θες να κερδίσεις μία διπλή πρόσκληση για ένα μοναδικό summer party με τον DJ Nicky Romero στο Anais στο City of Dreams Mediterranean;
Τότε βρες το post στο instagram του Mix FM, κάνε follow @mixfmcyprus & @anais_cyprus, tag τον/την φίλο/η που θέλεις να πάρεις μαζί σου και μπες στην κλήρωση!
Η κλήρωση θα γίνει την Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024 και οι νικητές θα είναι 5!

Νικητές:

  1. Panagiotis Touloupis
  2. Monica Phytidou
  3. Andrea Papacharalampous
  4. Ria Kiayia
  5. Maria Moraru

Όροι και Προϋποθέσεις

1.Ο διαγωνισμός έχει διοργανωθεί από την Γ.Μ.Ν. Ραδιοκύμματα ΛΤΔ (Mix FM) και το Anais στο City of Dreams Mediterranean και δικαίωμα συμμετοχής σε αυτόν έχουν όσοι διαμένουν μόνιμα στην Κυπριακή Δημοκρατία. Από το Διαγωνισμό εξαιρούνται οι υπάλληλοι των Γ.Μ.Ν. Ραδιοκύμματα ΛΤΔ (Mix FM), Anais στο City of Dreams Mediterranean, καθώς και οι πρώτου βαθμού συγγενείς αυτών. Ο νικητής θα πρέπει να παρέχει τηλέφωνο της Κυπριακής Δημοκρατίας. 

2. Η Γ.Μ.Ν. Ραδιοκύμματα ΛΤΔ (Mix FM) φέρει το απόλυτο δικαίωμα τροποποίησης των όρων του Διαγωνισμού χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, σε οποιοδήποτε στάδιο και αν βρίσκεται ο Διαγωνισμός.

3. Ο Διαγωνισμός έχει διάρκεια από την 14η Ιουνίου 2024 μέχρι την 20η Ιουνίου 2024.

4. Οι νικητές θα επιλεγούν μετά από κλήρωση, που θα λάβει χώρα στις 20 Ιουνίου 2024. Θα επιλεγούν 5 νικητές στο σύνολο, οι οποίοι μπορούν να επιλέξουν ένα άτομο, με το οποίο θα μοιραστεί το δώρο του.

5. Τα δώρα του Διαγωνισμού είναι: 5 διπλές προσκλήσεις για το summer pool party που θα πραγματοποιηθεί τη Κυριακή 23 Ιουνίου 2024, με τον Nicky Romero, από τις 12 το μεσημέρι.

6. Οι συμμετέχοντες καλούνται να ακολουθήσουν τα βήματα κάτω από το ποστ του διαγωνισμού στη σελίδα του Mix FM στο Instagram. Κάθε συμμετέχοντας δικαιούται να συμμετάσχει όσες φορές επιθυμεί για να αυξήσεις τις πιθανότητες επιτυχίας του.

7. Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω, μόνο.

8. Με τη συμμετοχή σας στο Διαγωνισμό δίνετε στην Γ.Μ.Ν. Ραδιοκύμματα (Mix FM) και το City of Dreams Mediterranean το δικαίωμα να δημοσιεύσουν το όνομα και τη φωτογραφία σας στην ιστοσελίδα τους, κοινωνικά δίκτυα (Facebook, Twitter κτλ), στα ΜΜΕ και στον Τύπο.

9. Η Γ.Μ.Ν. Ραδιοκύμματα ΛΤΔ (Mix FM) και το City of Dreams Mediterranean δε φέρουν καμία ευθύνη εάν κάποιος από τους νικητές δεν καταφέρει να παρευρεθεί.

10. Το δώρο δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή οποιοδήποτε άλλο δώρο, όπως και τα χαρακτηριστικά του δώρου δεν μπορούν να αλλαχτούν με κανένα τρόπο.

11. Αποδεχόμενος να λάβει το Δώρο, ο Νικητής επιτρέπει στον Διοργανωτή να δημοσιοποιήσει το όνομα, το πρόσωπο, την ηλικία και την πόλη διαμονής του και μέσα από προωθητικές ενέργειες σε σχέση με τον Διαγωνισμό, διά μέσου των ενεργειών δημοσίων σχέσεων και των μέσων. Αυτή η δραστηριότητα ειδικά περιλαμβάνει τη χρήση της εικόνας του – με τη μορφή φωτογραφίας ή φιλμ ή άλλως. Ο Νικητής περαιτέρω συμφωνεί ότι θα είναι διαθέσιμος για να παρευρίσκεται σε οποιαδήποτε φωτογράφηση και/ή άλλη προωθητική δραστηριότητα σε όλη την Κύπρο, από τον Διοργανωτή για τους σκοπούς του Διαγωνισμού, καθ’ οιοπονδήποτε χρόνο για περίοδο 6 μηνών από την Λήξη του Διαγωνισμού.

12. Η δημόσια ανακοίνωση του νικητή θα λάβει χώρα μια φορά. Η Γ.Μ.Ν. Ραδιοκύμματα ΛΤΔ (Mix FM) θα επικοινωνήσει με τον νικητή είτε μέσα από προσωπικό μήνυμα στο Instagram, είτε μέσω τηλεφώνου/ είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αποτυχία από την πλευρά του νικητή να επικοινωνήσει με την Γ.Μ.Ν. Ραδιοκύμματα ΛΤΔ (Mix FM) ή να απαντήσει στα μηνύματα ή και κλήσεις της, στη διάρκεια 5 ωρών από τη λήξη του διαγωνισμού, ο νικητής αυτόματα στερείται του δικαιώματος παραλαβής του δώρου. Σε αυτή την περίπτωση η κλήρωση θα επαναληφθεί για την ανάδειξη νέου νικητή.

13. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό αποτελεί πλήρη αποδοχή όλων των παρόντων όρων.